For Honor täyttää ensi kuussa vuoden, mutta Ubisoft ei ole vielä aikeissa lopettaa sen parantelua. Helmikuun 15. päivä pelissä käynnistyy niin sanottu viides kausi Age of Wolves, jonka aikana kehittäjien tarkoituksena olisi esitellä joukko merkittäviä muutoksia For Honorin toimintaan.

Etulinjassa Age of Wolves -kausi tuo peliin joukon tasapainotuksia ja lisiä muutamiin pelin hahmoluokkiin. Ubisoftilla on erityisesti haluttu hioa Kensei-, Berserker- ja Conqueror-hahmoluokkaa, jotka yhtiön datan mukaan ovat pärjänneet pelissä viime aikoina heikoiten. Muutoksia tapahtuu esimerkiksi uusien animaatioiden ja liikeiden muodossa.

Myös ainakin Nobushi- ja Highlander-hahmoluokille on odotettavissa muutoksia. Muutkaan hahmoluokat eivät jää toki uudistamatta, mutta näihin Ubisoft on keskittymässä myöhemmässä vaiheessa kautta. Hahmouudistuksista johtuen peliin ei uuden kauden aikana ole tulossa tosin kokonaan uusia hahmoja. 

Myöhempänä lisäyksenä Age of Wolves tuo For Honoriin viimein kauan toivotun tuen dedikoiduille palvelimille. Muutoksen pitäisi sujuvoittaa verkkopelikokemusta niin toiminnan keskellä kuin otteluita muodostaessa. Tarkkaa julkaisuajankohtaa sen julkaisulle ei ole vielä haluttu luvata.

Toinen viiveellä saapuva uusi lisäys keskittyy pelin opetteluun. Ubisoft pyrkii parantamaan oppimispuolta pienillä Trial-tehtävillä, kun taas Arena-tila tarjoaa mahdollisuuden kokeilla osaamistaan tiettyjä hahmojaluokkia ja liikkeitä vastaan.

Muita Age of Wolvesin lisiä ovat uudistettu keino kehittää varustustaan ja mahdollisuus ostaa palkkioillaan kokemuspisteboosteja itselleen ja pelikumppaneilleen. Uudella videolla lisäykset saavat tarkemman esittelyn.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa