Del Monte -mies sanoo ”Ei” / Uutiset / pelaaja.fi

Del Monte -mies sanoo ”Ei”

29.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Microsoftin keulakuva suhtautuu varauksella Nintendon Wii-konsolin ja PlayStation 3:n ohjaimien liikkeentunnistusominaisuuksiin.

Bill Gates kertoi MTV.comille antamassaan haastattelussa, että liikkeentunnistus voi aiheuttaa ongelmia esimerkiksi asennonvaihtojen yhteydessä.

– Joskus sitä vain liikuttaa kättään, muttei pelaaja halua tällöin lentää maahan. Sitä vain haluaa asettaa ohjaimen alas. Ihmisten ei ole helppo pysyä täysin paikallaan. Jopa pilotit istuvat lentäessään. Meillä on vielä paljon opittavaa tästä ohjausmallista.

Gates ei jaksa uskoa liikkeentunnistuksen olevan pelaamisen huominen, sen sijaan hän luottaa verkkopelaamisen vetovoimaan.

– Joitain pelejä tekee mieli pelata yksin, mutta kun laajennamme pelaamisen piiriä käsittämään kaiken ikäiset naiset ja miehet, suurin osa pelaamisesta tulee olemaan sosiaalista.

Huhut Microsoftin omasta käsikonsolista on ammuttu alas, mutta sellainenkin laite voi nähdä päivänvalon joskus tulevaisuudessa. Se tapahtuu Gatesin mukaan, kun teknologia on riittävän korkealla tasolla luomaan laite, jossa yhdistyvät hyvin puhelin, pelikone, mediasoitin ja tekstilukulaite.

Jää nähtäväksi, kuinka monta vuotta siihen menee.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Microsoftin käsikonsoli tulee floppaamaan.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Voisin hankkia Wiin juuri sem erilaisuuden takia :) 360:lla hoidan grafiikat ja moninpelit ja Wii voisi olla se vastakohta XO:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Microsoftin käsikonsoli tulee floppaamaan."

Luultavasti se on samanlaista paskaa kuin $onyn vastaava.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Psp:hän on loistava laite. Voi katsoa leffoja, kuunnella musiikkia, surffata netissä sekä myöhemmin ilmestyy gps ohjelmisto sun muuta mukavaa. Aina jos lähtee johonkin niin laite on mukana.