Delta Force, F-22 ja monet muut sotassimusarjat löysivät uuden omistajan

THQ Nordic on saanut jälleen uuden satsin vanhoja pelinimikkeitä haltuunsa. Nyt lukuisat NovaLogicin sotasimulaattorit ovat firman hallussa.

31.10.2016 20:07

Peliyhtiö THQ Nordic ei näytä päässeen eroon vielä taipumuksestaan hamsrata pölyyntyviä pelioikeuksia haltuunsa. Alkaneen viikon maanantaina yhtiö on ilmottanut haalineensa varastoihinsa jälleen uuden joukon erilaisia pelinimikkeitä, jotka ovat tällä kertaa peräisin pelifirma NovaLogicin kätköistä.

Uudet THQ Nordicin haltuun päätyneet nimikkeet ovat Delta Force, Comanche, Joint Operations, Armored Fist, Tachyon: The Fringe, F-22 ja F-16. Samalla THQ Nordic on suosiolla hankkinut haltuunsa myös oikeudet NovaLogic-tavaramerkkiin ja moniin muihin sen erilaisiin vanhoihin varoihin.

– Luotuamme 30 vuotta rajoja rikkovia tietokone- ja videopelejä olemme ylpeitä siirtäessämme vastuun seuraavaksi THQ Nordicille. Yksilöinä he ovat innokkaita pelaajia, kun taas yhtiönä he ovat osoittaneet tarvittavaa ketteryyttä ja terävyyttä kuljettamaan alaamme kohti kovasti tarvittua nollausta, NovaLogicin perustajajäsen John Garcia selittää.

Yhteistä myynnin kohteeksi juotuneilla peleillä on erityisesti niiden simulaatiovetoinen lähestymistapa sotilaalliseen toimintaan. THQ Nordic on kertonut, että se on avoin neuvottelemaan kiinnostuneiden pelinkehittäjienkanssa kanssa kyseisten sarjojen elvyttämisestä.

Vielä aiemmin kesällä THQ Nordic tunnettiin virallisesti nimellä Nordic Games. Yhtiö tunnetaan erityisesti useiden edesmenneen THQ-pelitalon vanhojen pelisarjojen omistajana, mutta onpa se vuosien varrella ehtinyt haalia haltuunsa myös sellaisia nimikkeitä kuin Men of Valorin, Desperadosin ja Silverin. Mitään erityisen isoa se ei ole toistaiseksi vielä nimikkeillään kuitenkaan tehnyt.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa