Demoneita riittää mätkittäväksi – Devil May Cry 5:n pituudeksi lupaillaan 15 tuntia / Uutiset / pelaaja.fi

Demoneita riittää mätkittäväksi – Devil May Cry 5:n pituudeksi lupaillaan 15 tuntia

10.01.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Devil May Cry 5:n ohjaaja Hideaki Itsuno on paljastanut taannoisessa kyselytuokiossa pelin keston olevan noin 15 tunnin luokkaa.

Arvio perustuu studion sisäisiin pelitesteihin. Edellyttäen että lukema pitää paikkansa, kyseessä on pisin Devil May Cry pelisarjan historiassa.

Itsuno vihjaili samassa yhteydessä, että tekijät saattavat lisätä peliin uusia pelattavia hahmoja, jos heille on vain kysyntää pelaajien osalta. Toistaiseksi pelattavien hahmojen kirjoon kuuluvat Dante, Nero sekä V.

Ennen virallista julkaisua pelistä on tarkoitus julkaista vielä toinen demo, joka ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 7. helmikuuta.

Devil May Cry 5 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 8. maaliskuuta. 

Lähde: Gaming Bolt, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Mitenkähän tuo 15 tuntia menee kolmen hahmon kesken?

Jokaisella suurimmalta osin samat jaksot ja välianimaatiot joissa kaikki kolme esiintyvät, muutama erillinen jakso ja välianimaatio.

Jokaisella oma tarina ja jaksot, pari samaa valianimaatiota jossa hahmojen tarina risteää.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ei se pituus vaan laatu -_- Noin monta hahmoa tosin vaatii sisältöäkin. Hienoa, jos voisi vaihtaa hahmoa lennossa aina kun huvittaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuulostaa tuntimääräisesti vähältä mutta tarpeeksi pitkältä se reboottikin tuntui ja tämä on nyt sitten uutisen perusteella pitempi. Genrekin sellainen, että pituutta ei ehkä tarvitsekaan tai edes saa olla liikaa. Tarkoitus kuitenkin pelailla useampaan kertaan. Tuntuu muutenkin että lyhyemmiltä peleiltä saa usein enemmän irti ja ihan mielellään pelailee useamman kerran. Eepoksien pariin palaaminen taas on tosi vaikeaa vaikka kyseessä olisi kuinka laatuteos.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Olen viimeksi pelannut Devil May Cryta silloin kuin se ensimmäinen tuli. Saatan jopa laittaa ostoon tämän uuden. Pituus vaikuttaa oikein hyvältä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Harmittaa kun tämä pilattiin mikromaksuilla. Velori taitaa pelata silti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Harmittaa kun tämä pilattiin mikromaksuilla. Velori taitaa pelata silti.

En yleisellä tasolla todellakaan puolustele tai pidä mikromaksuista mutta joko sinulla taas on jotain tietoa, jota ei kenelläkään muulla ole? Pilattiin? Menneessä aikamuodossa?

Tiedän useita pelejä, joissa on mikromaksuja ja ne eivät ole menneet niistä pilalle. Todistavat että senkin homman voi tehdä oikein. Huonoja esimerkkejäkin toki löytyy.

Missään tapauksessa mikromaksut (tai merkintä niistä kannessa, joka lienee nykyinen tieto asiasta) eivät automaattisesti peliä pilaa.

Nostoja