Päivitys 7.3 kello 17.31: Ghostlight onkin päättänyt aikaistaa julkaisua. Huhtikuun sijaan julkaisu tapahtuukin 29. maaliskuuta.

Alkuperäinen uutinen: Huhtikuun pitäisi olla viimein ajanjakso, jolloin Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked saadaan myös Eurooppaan asti. Brittijulkaisija Ghostlight on vahvistanut blogissaan, että 3DS-peli tupsahtaa vanhan mantereen kauppoihin kyseisen kuun 5. päivä.

Overclocked on päivitetty versio vuonna 2009 alkujaan Japanissa ja Yhdysvalloissa nähdystä DS:n Devil Survivor -pelistä. Toisin kuin tavanomainen Shin Megami Tensei -roolipeli, pyörii sen pelattavuus vahvasti ruutupohjaisten strategiamekaniikkojen ympärillä, joskin vuoropohjaiset taistelut ja demonien keräily ovat edelleen myös mukana.

Overclockedin myötä peliin on saatu ääninäyttely sekä hieman lisäpelattavaa.

Joulukuussa netissä julkaistun Nintendon julkaisudokumentin mukaan päivitettyä versiota odotettiin yhdessä vaiheessa Eurooppaan jo helmikuuksi. Maailmalla se nähtiin alkujaan jo vuonna 2011.

Vielä Overclockedin jälkeen Ghostlightin olisi tarkoitus saada Eurooppaan myös DS:n Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2. Netissä parhaillaan liikkuvien huhujen mukaan pelistä oltaisiin tosin esitelty nyt viikonloppuna Japanissa Overclockedin tapainen Break Record -lisänimellä varustettu 3DS-versio, joka voi hyvinkin muovata julkaisijan suunnitelmia vielä uusiksi.

Ohessa Overclockedin eurooppalaistraileri.

Linkki traileriin

Lähde: Ghostlight, NeoGAF

Lisää luettavaa