Demonit ovat taas kusessa: Devil May Cry 5 rokkaa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Demonit ovat taas kusessa: Devil May Cry 5 rokkaa ensi vuonna

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Capcom on vahvistanut virallisesti Devil May Cry 5:n.

Pelin ohjaa Capcomilla Hideaki Itsuno, joka on ollut vastuussa myös sarjan toisen, kolmannen ja neljännen osan kehityksen johtamisesta. Devil May Cry 5 jatkaakin sarja alkuperäisen jatkumon tarinaa ja tuo takaisin yhtenä sen sankareista Devil May Cry 4:stä alunperin tutun Neron. Kaiken kaikkiaan peliin luvataan tosin kolmea pelattavaa hahmoa, joista yksi vaikuttaisi hyvinkin olevan Dante.

Työn alla Devil May Cry 5 on RE Enginella, jolla Resident Evil 7 sai aikoinaan syntynsä. Aiempaa paremman grafiikan ohella Capcom lupaa, että peli pyörii taas kerran oletuksena 60 ruutua sekunnissa.

Devil May Cry 5 julkaistaan ensi keväänä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Ehkä itselle E3:n suurin pettymys. Kun nimen perässä on 5, niin odotin, että tämä olisi ollut jatkoa sille vanhalla Devil May Crylle. :( En oikein koskaan pitänyt tuosta uudesta tyylistä ja trailerin perusteella tunnelmakin on kaukana Devil May Crystä. Noh, onneksi tälle vuodelle on tulossa paljon muutakin pelattavaa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung

Ehkä itselle E3:n suurin pettymys. Kun nimen perässä on 5, niin odotin, että tämä olisi ollut jatkoa sille vanhalla Devil May Crylle. :(

Tarinallisestihan se onkin, kuten uutinenkin toteaa. Toki pelillisesti oppia on varmasti otettu myös jossain määrin DmC:ltäkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse olen pelannut vain Devil May Cryn ja koska uusikin oli sen niminen, niin väite pitää paikkansa senkin kohdalla. Eli olen pelannut alkuperäisen ja rebootin. Pidin molemmista.

Muut osat on pelaamatta, joten ei mitään hajua näistä kuvioista mitä on tapahtunut. Sen takia reboottiin olikin helppo taas hypätä. Tähän ei sitten ehkä olekaan. Vaikuttaa kyllä hieman enemmän DmC:ltä kuin alkuperäiseltä vaikka olihan se alkuperäinenkin yhtälailla ylilyöty teos.

Saatan ostaa alesta jos vielä kiinnostaa mutta muuten ei kyllä ole isompaa innostusta. Varsinkin kun sen verran on taas pukattu mielenkiintoisempaa tavaraa julki ja uloskin asti.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Itse olisin ihan mielelläni ottanut jatkoa DMC:lle. Tämä vitonen ei oikein millään tavalla enää sytytä. Tietysti Ninja Theory on nyt Microsftin omaisuutta ja Hellbladen myötä muutenkin varmaan tilanteessa, jossa ei tarvitse enää kontrahtihommia haalia, joten varmaan osaltaan siitäkin syystä rebootti jäi tyngäksi. Harmi.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Siis toi lyhythiuksinen on Nero, ettei ole Dante? Ja onko toi nainen kolmas pelattava hahmo?

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Vain Dante voi ajaa täysillä moottoripyörää ja pitää silti hiukset tiukasti kuosissa

//Chadu: joo, lyhythiuksinen hemmo on Nero, tunnistaa äänestä.