Dengeki Bunko: Fighting Climax tuo räiskyvyyttä PlayStation-pelaajien kesään / Uutiset / pelaaja.fi

Dengeki Bunko: Fighting Climax tuo räiskyvyyttä PlayStation-pelaajien kesään

29.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Sekä PlayStation 3:n että PlayStation Vitan 2D-mätkintätarjonta on saamassa lännessä tänä vuonna hieman kohennusta Segan toimesta. Kun kesä seuraavan kerran siunaa pohjoista pallonpuoliskoa läsnäolollaan, tullaan alustoilla näkemään englanninkielinen versio Dengeki Bunko: Fighting Climaxista.

Japanissa alkujaan viime vuonna niin konsoleilla kuin kolikkopelihallissa nähty Fighting Climax on kevytromaanikustantajana Dengeki Bunkon 20-vuotista taivalta juhliva tuotos. Pelissä hahmotarjonta koostuukin pääasiallisesti Dengeki Bunkon tuotteista tutuista persoonista, joiden joukkoon ovat mahtuneet muun muassa Sword Art Online -sankarit Asuna ja Kirito. Virtua Fighterin Akira ja Valkyria Chroniclesin Selvaria Bles ovat tosin myös eksyneet mukaan kemuihin.

Pelin ovat kehittäneet yhteistyössä studiot Ecole Software ja French Bread pyrkien kosiskelemaan sekä uusia että kokeneita taistelupelaajia helposti ymmärrettävillä mutta silti syvällisillä pelillisillä ideoilla. Studiot ovat aiemmin työstäneet muun muassa Melty Blood -taistelupelejä.

Yhdysvalloissa Dengeki Bunko: Fighting Climaxista saadaa sekä fyysinen että digitaalienn versio. Sen sijaan Euroopassa peliä kaupitellaan vain digitaalisesti.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Alkuperäinen japanilainen traileri antaa hieman enemmän kuvaa hahmoista ja liikkeistä: https://www.youtube.com/watch?v=kIU4nGdK9SY
Todella hieno trendi alkanut Segalla kääntää tuotoksia länteen, katselin tuota peliä syksyllä että voisi olla syy laittaa rahaa japsitilille pleikkarilla. Suurin osa hahmoista on kuitenkin suuremman luokan suosiossa myös lännessä. Näkyi siellä näemmä Holokin apureissa :3

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Yllättävää kyllä, että tämä lokalisoidaan. Pelin idea on ihan mielenkiintoinen, mutta hahmokaarti jättää kylmäksi.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Turha julkaisu tämä peli on lännessä. Ei mitään erikoista, kuin vain hahmoilla rahastaminen koko peli. Mulle riitti ihan hyvin siellä japanilaisessa pelihallissa tämän kattelu, eikä niitäkään tuntunut kiinostavan.

Nostoja