Forsaken on vahvistunut seuraavaksi isoksi Destiny 2:n laajennukseksi.

Syyskuun 4. päivä julkaistava lisäri on teemoitettu osin villin lännen mukaan ja se vie vartijat sekasorron valtamaamaan The Tangled Shoresiin vanhan tutun The Reefin sisällä. Siellä uusien tehtävien muodossa jahtaamaan lähdetään kahdeksaa paronia sekä näiden kätyreitä, minkä yhteydessä ansaitsemaan päästään yhdeksän tuoretta super-kykyä ja lisävarusteita, kuten täysin uusia jousipyssyaseita

Uusi ajan myötä muuttuva raid-tehtävä tekee sekin tuloaan niin kuin uusi Gambit-niminen moninpelimuoto. Jälkimmäiseksi mainitussa tilassa kaksi joukkuetta päätyy taistelemaan toisistaan erillään tekoälyvihollisia vastaan, mutta voivat taistelun tuoksinnassa koettaa häiritä myös vastustajan pärjäämistä. Voiton nappaa ensimmäisenä vihollisensa kukistava tiimi.

Varusteiden käsittelyä ja käyttäytymistä ollaan sitäkin muuttamassa Destiny 2:ssa syksyn myötä.. Ensinnäkin Bungie on esittelemässä uuden Collection-järjestelmän, jolla keräämistään kamoista voi pitää parempaa inventaariota. Muutoksia on tulossa myös pelaajan käytössä olevien asepaikkojen luonteeseen ja aseiden satunnaisuuteen. Hahmojen voimatasoilla on jälleen taas silläkin merkitystä Iron Banner ja Trials of the Nine -tapahtumissa.

Syvemmin muutoksiin on mahdollista tutustua uudella lähes kymmenen minuuttia pitkällä viikolla.

Noin 40 euron hintainen Forsaken on osa Destiny 2:n toista sisältövuotta ja sen myötä peliin ilmestyykin myyntiin uusi noin sisältöpassi, jonka saa yhdessä Forsakenin kanssa 70 euron hintaan. Forsakenin ohella se tarjoaa tulevan vuoden aikana esimerkiksi kolme maksullista sisältöpakettia Black Armory (talvi 2018), Joker’s Wild (kevät 2019) ja Penumbra (2019).

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa