Destiny 2: Forsaken tarjoaa epälineaarisen kampanjan ja yksinpelattavaa raid-sisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Destiny 2: Forsaken tarjoaa epälineaarisen kampanjan ja yksinpelattavaa raid-sisältöä

26.06.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Bungien syksyllä ilmestyvä laajennus Destiny 2: Forsaken muuttaa emopelin peruspilareita tarjoamalla muun muassa epälineaarisen kampanjan.

Laajennuksen tarinatehtävät eivät etene tuttuun tapaan lineaarisesti, vaan pelaajat voivat itse päättää, missä järjestyksessä niitä aikoo suorittaa. Tehtävien tarkoituksena on eliminoida forsakenin paroneita, jotta pääsy pääpaha Uldrenin kimppuun aukeaa.

Tehtävät on tosin mitoitettu vartijoiden tasojen mukaan, mutta mikään ei estä pelaajia koittamasta omaa tasoaan korkeampia paroneita heti suoriltaan. Vaikka yksittäiset paronit voikin kukistaa haluamassaan järjestyksessä, päättyy kampanja kaikkien osalta identtisesti Uldrenin kohtaamiseen.

Yksinpelikampanjan lisäksi myös uusi raid-alue, Dreaming City, muuttuu puhtaasti useammalle pelaajalle tarkoitetusta ympäristöstä avoimeksi myös sooloilijoille. Dreaming City on tarkoitettu loppupelin sisältäväksi alueeksi, jossa on raidin ohella myös muuta kaikille tarkoitettua tekemistä niin yksinäisille susille kuin kolmihenkisille tulijoukkueille.

– Vaikka alue sisältääkin raidin, niin soolopelaajat voivat silti laskeutua sinne ja tutkia ympäristöä. Raid on osa kokonaisuutta, mutta siellä on myös muita aktiviteetteja, kuten public eventtejä ja salaisuuksia, jos pelaaja on vain riittävän voimakas näitä selvittämään, studion Scott Taylor paljastaa.

Destiny 2: Forsaken julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 4. syyskuuta.

Lähde: GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Annual pass olisi saanut jäädä tekemättä, tässä tarpeeksi tekemistä vuodeksi.