Bungie on ilmoittanut Destiny 2 -hittipeliinsä saapuvasta muutoksessa, jossa luovutaan ympäri eri planeettoja asetelluista kerättävistä resursseista.

Erinäisten resurssien keräileminen on ollut oleellinen osa pelin taivalta, sillä materiaaleja on tarvinnut muun muassa pelaajan varustuksen päivittämiseen ja pelinsisäisen rahan keräämiseen.

Yhtiö kertoo muuttavansa pelimekaniikkaa pelin seuraavan, yhdeksännentoista kauden alkaessa. Studio mainitsee tuoreessa blogipostauksessaan huomanneensa ja ymmärtävänsä, että peli tarvitsee yksinkertaisemman resurssijärjestelmän, sillä pelissä on etenkin uusien pelaajien silmin tällä hetkellä aivan liikaa kerättävää ja säilytettävää.

Vaikka materiaaleja ei jatkossa pystykään keräilemään, on samojen vanhojen farmausreittien käyttäminen yhä mahdollista, vaikkei tavaraluettelo kasvakaan jatkossa aivan samaan malliin.

Materiaalien poistuminen tulee näkymään pelissä muun muassa myös korotettujen Public Event -glimmerdroppien muodossa. Aseet joihin materiaaleja on vaadittu muutetaan pitkälti Legendary Shardseilla päivitettäviksi, kun taas materiaalien keräilemiseen suunnattut Ghost-modit poistetaan kokonaan. Muokkauksen alle joutuvat myös planeetoilta löytyvät kaupanpitäjät.

Olemme listanneet pelistä poistuvat materiaalit alle.

  • Dusklight Shards
  • Microphasic Datalattice
  • Helium Filaments
  • Baryon Boughs
  • Spinmetal Leaves
  • Glacial Starwort

Destinyn 2:n 19. kausi alkaa hieman alle kahden kuukauden päästä. Kauden on määrä päättää Destinyn nykyinen sisältövuosi ja valmistaa pelaajat pelin seuraavaan suureen lisäosaan ja vuoteen, Lightfalliin, jonka trailerin voit katsoa alta.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa