Destiny 2:n Season of Dawn käynnistyi - tätä on tarjolla uudella kaudella / Uutiset / pelaaja.fi

Destiny 2:n Season of Dawn käynnistyi - tätä on tarjolla uudella kaudella

11.12.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Destiny 2:n Season of Dawn -kausi on käynnistynyt.

Season of Dawn on tuonut tullessaan uutta sisältöä sekä mittavan listan päivityksiä Destiny 2:n toimintoihin. Sisällön saralla uusi kausi tarjoaa aluksi mm. kuuden pelaajan Sundial-yhteistyötehtävän sekä Saint-14 -titaanin pelastamiseen tähtäävän tarinatehtävän. Kauden edetessä luvassa on myös uusia kausitapahtumia sekä eksoottisten aseiden metsästystehtäviä.

Muiden uudistusten joukossa on muutoksia Solar-hahmoluokkiin, joiden toimintaa uudistetaan kautta linjan. Mukana on myös pitkä lista pienempiä muutoksia ja korjauksia. Päivityksen anti on luettavissa kokonaisuudessaan Bungien verkkosivuilla.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Nyt kun peliin on päässyt sisälle, niin täytyy sanoa, että pidän Destiny 2:n kausisysteemistä erittäin paljon. 3 kuukauden välein tilanne nollataan ja kausi tuo mukanaan uuden Artifaktin, joka on käytännössä vaihtuva skill tree. Jokaisen kauden yhteydessä voi siis käydä läpi oman pienen hahmonkehityskaaren, vaikka power-levelit ja varusteet tietenkin säilyy.

Viime kuu oli kohtalaisen hurja omalta osalta: Destinyä pelattu keskimäärin 3-4 tuntia päivässä. Työssäkäyvälle melko kovia lukuja. Aloitin käytännössä seasonin ollessa jo lopuillaan, joten grindaamista oli paljon. Ehkä tämä kausi sitten vähän rauhallisemmin.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Stadian kautta olen tätä pelannut ja kiinnostuneena yrittänyt löytää pelin viehätys siinä kuitenkaan onnistumatta. Samaan tyssäsi Warframen kanssa.

Täytyy kokeilla vielä toista kautta, mutta Star Citizen Alpha 3.8.0 julkaisu on niin lähellä, että Destinyyn ehtii tuskin kovinkaan paljon aikaa käyttämään.