Destiny 2:n uusintajulkaisu ja Shadowkeep laittoivat pelipalvelimet kyykkyyn / Uutiset / pelaaja.fi

Destiny 2:n uusintajulkaisu ja Shadowkeep laittoivat pelipalvelimet kyykkyyn

2.10.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Destiny 2:n uusi alku lähti liikkeelle yskähdellen.

Itsenäistynyt Bungie julkaisi eilen Destiny 2:n uuden Shadowkeep-laajennuksen, jonka myös Destiny 2 julkaistiin uudelleen osittain ilmaiseksi pelattavana pelinä. Peli jouduttiin kuitenkin palvelinongelmien vuoksi ajamaan alas huoltotoimenpiteitä varten. Destiny 2:n ohella ongelmat ulottuivat myös alkuperäiseen Destinyyn ja edellisen konsolisukupolven puolelle.

Eilen illalla tapahtuneen suunnitellun huoltokatkoksen jälkeen Destiny 2 -pelaajat joutuivat jonottamaan päästäkseen peliin Bungien implementoitua tilapäisen jonotusjärjestelmän verkkoliikenteen hillitsemiseksi. Tästä huolimatta pelaajat kohtasivat illan mittaan kasvavan joukon palvelinongelmia, minkä seurauksena Bungie päätyi sulkemaan joukon Destiny 2:n toiminnoista. Toimenpiteet eivät kuitenkaan riittäneet, ja lopulta Bungie sulki sekä Destiny 2:n että Destinyn palvelimet hätäkorjauksia varten.

Huoltotoimenpiteet saatiin valmiiksi aamuyön aikana, ja pelaajien tulisi päästä molempien Destiny-pelien pariin normaalisti.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Hyvä, että kysyntää riittää. Itse jouduin jonottelemaan illalla n. 10 min, mutta ei siinä mitään. Koko ajan tuli pelissä palvelimen yhteys varoitusta, mutta ei sentään katkennut.