Destiny on kaikkien aikojen ennakkotilatuin peli, ensimmäinen lisäsisältö joulukuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Destiny on kaikkien aikojen ennakkotilatuin peli, ensimmäinen lisäsisältö joulukuussa

13.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8

Activision on kertonut ensi kuussa ilmestyvän Destiny-toimintapelin olevan kaikkien aikojen ennakkotilatuin pelijulkaisu.

Yhtiön toimitusjohtaja Eric Hirschberg kertoi GameStop-kauppaketjun lukemiin perustuvan väitteen Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuuden yhteydessä eilen illalla. Bungien kehittämän Destinyn kerrottiin myös saavan ajastettua yksinoikeussisältöä PlayStation 4:llä. PS4:llä Destinyä pelaavat pääsevät ensimmäisenä käsiksi Exodus Blue -karttaan, joka saapunee yksinoikeusikkunan umpeuduttua myös muille konsoleille.

9. syyskuuta Xbox 360:lle, Xbox Onelle, PS3:lle ja PS4:lle julkaistavan Destinyn paljastettiin myös saavan uutta sisältöä varsin pikaisesti julkaisun jälkeen. The Dark Below -lisäsisältöpaketti julkaistaan joulukuussa, mutta paketin hintaa tai sisältöä ei toistaiseksi ole vahvistettu.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Betan perusteella kyllä ihan mukava kavereiden kanssa pelailtava peli tulossa mutta eipä tuota silti jaksa ennakkotilata. Muutenkin tulee tilattua vain ne pelit jotka on aivan pakko saada heti. Viimeksi se oli Dark Souls II ja sitä ennen ei mitään hajua mikä sellainen olisi ollut.

Tosin ahvenanmaan aikoina tilailin ennakkoon mutta lähinnä sen takia että pelit oli järkevän hintaisia jo julkaisussa ja oli turha odotella jos tiesi yhtään että peli kiinnostaa. Kaiken lisäksi jopa ostamani oikeat (ei mitkään Nordic tms.) erikoisversiot ovat aika tylsiä: iso pakkaus, joku figuuri, taidekirja ja musiikki-cd. Itselle riittäisi metallikuoret erikoisversioksi ja parhaassa tapauksessa ne saa normihinnalla joissain ennakoissa. Tosin eipä tuota pelkästään niiden takia tilaisi jos ei olisi varma että peli on pelattavaa kamaa.

Käyttäjän Samwais kuva
Samwais

Eiköhän tämä tule hommattua heti. Mutta tämänkin pelin kohdalla ihmetyttää tuo että lisäsisältöä tulee jo parin kuukauden sisällä julkaisusta ja sen nimi ja sisältö on varmasti ollut kehittäjien mielessä jo pitkään. Niin miksei nämä pikaiset lisäsisällöt ole jo julkaisussa itse pelissä?

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Samwais

Eiköhän tämä tule hommattua heti. Mutta tämänkin pelin kohdalla ihmetyttää tuo että lisäsisältöä tulee jo parin kuukauden sisällä julkaisusta ja sen nimi ja sisältö on varmasti ollut kehittäjien mielessä jo pitkään. Niin miksei nämä pikaiset lisäsisällöt ole jo julkaisussa itse pelissä?

Koska Activision ja raha..

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Ennakkotilasin jokunen viikko sitten. Beta oli niin maukasta. Oli kyllä pommi toi uutinen eilisessä pressissä huh. Tykkään kans et Playstationin kelkassa eikä Xbox. Totta puhuen, onhan se Playstation nyt paljon parempi ja huomashan sen taas eilen kun vertas Microsoftin ja Playstationin tilaisuuksia, sama E3. Xbox saa pitää sen CoDin ihan sama. Sitäkin odotan innolla kuitenkin! Playstationilla parhaat exclusivet kanssa. Vaikka se Xbox sai sen Tomb Raiderin ja tän Quantum Breakin mua ei haittaa yhtään. Ensinnäkin Naughty Dog, riittäisis syyksi kääntää kelkka Playstationille. Ja tää Alienation Housemarquelta ihan loistava. Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin, mutta ihan turhaan. Kaikki tietää että Playstation on paras paikka pelata. :)

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

En jaksanut edes innostua tästä pelistä niin että sitä ennakkotilaisin, joskus jos aikanaan haluan tuota pelata niin odotan kiltisti Goty versiota joka sisältää kaiken lisämateriaalin ja vieläpä halvemmalla, sama peli se on sitten vuodenkin päästä (korjattukkin ehkä)

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä sotasika

Ennakkotilasin jokunen viikko sitten. Beta oli niin maukasta. Oli kyllä pommi toi uutinen eilisessä pressissä huh. Tykkään kans et Playstationin kelkassa eikä Xbox. Totta puhuen, onhan se Playstation nyt paljon parempi ja huomashan sen taas eilen kun vertas Microsoftin ja Playstationin tilaisuuksia, sama E3. Xbox saa pitää sen CoDin ihan sama. Sitäkin odotan innolla kuitenkin! Playstationilla parhaat exclusivet kanssa. Vaikka se Xbox sai sen Tomb Raiderin ja tän Quantum Breakin mua ei haittaa yhtään. Ensinnäkin Naughty Dog, riittäisis syyksi kääntää kelkka Playstationille. Ja tää Alienation Housemarquelta ihan loistava. Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin, mutta ihan turhaan. Kaikki tietää että Playstation on paras paikka pelata.

No olihan siinä mielipidettä kerrakseen joista en kyllä allekirjoita ainuttakaan paitsi sen että beta oli maukas :D itsellä myös ennakkotilaus ollut jo pari viikkoa, mutta varmaan perutaan sen ja ostan sitten digitaalisena suoraan konsolista (joka ei muuten ole PS4 :D). Mitä tulee yksinoikeussisältöön niin onneksi se on niin olematonta etten sitä jää kyllä kaipaamaan. Tuo alpha ja pidempi beta oli huomattavasti kovempia juttuja kun nuo launchin yksinoikeusjutut.

Mitä tulee Sonyyn Gamescomissa niin oli kyllä todella vaisu esitys mielestäni, mutta kai se on ihan siitä kiinni mistä tykkää

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Ensimmäinen lisäsisältöhän napsahtaa taskuun siinä kohtaa kun tämän hommaa pleikkarille, kyllähän asiat mitä ei toisella ole ovat lisäsisltöä. =)

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Ghost Edition on ennakkotilattuna ja siihen sisältyykin ainakin kaksi ensimmäistä lisäosaa. Itse olen alkanut tykätä lisäosista - minusta ne rytmittävät peliä ja antavat sille parhaassa tapauksessa lisää elinikää ja elinvoimaa. Eiköhän peruspeli ole jo joulukuuhun mennessä tahkottu aika ansiokkaasti läpi ja pvp-areenaakin ole tullut jyystettyä siinä määrin että lisätekeminen tulee jo tarpeeseen. :D

Nostoja