Destiny saapuu ensi viikolla – tutki pelin planeettoja kuitenkin jo nyt / Uutiset / pelaaja.fi

Destiny saapuu ensi viikolla – tutki pelin planeettoja kuitenkin jo nyt

2.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Bungien seuraava suurräiskintä Destiny julkaistaan vihdoin ensi viikolla. Ensimmäistä kertaa sitten vuonna 2001 julkaistun Onin on yhdysvaltalaisstudio tuomassa maailmaan muutakin kuin kokonaan uuden Halo-sarjan osan, miksi peliä on ollut helppo odottaa varsin suurellakin mielenkiinnolla.

Jotta kuluvaa viikkoa ei tarvitsisi kuitenkaan viettää sitäkään täysin ilman Destinya, ovat Bungie ja kumppanit julkaisseet nyt uuden Destiny Planet View -verkkosovelluksen. Googlen Street View -teknologiaa hyödyntävä vekotin tarjoaa Destinysta kiinnostuneille jo ennalta mahdollisuuden tutkia ainakin osaa tulevan pelin ympäristöistä, joiden sisuksiin on piilotettu myös jo joukko erinäistä löydettävää.

Destiny Planet View'n löytää osoitteesta DestinyPlanetView.com.

Muistahan katsastaa myös Pelaajan videosarja Destinysta ja osallistua Destiny-kilpailuumme.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Ai jo ensi viikolla? Meneepäs aika nopeasti :D Saa nähä kehtaako mennä next gen konsolia nyt hommaamaan, kun pre genillä beta maistui mukavasti...ja pc versio mukamas tulisi ensi vuonna. Decisions decisions :/

Käyttäjän jani kuva
jani

Ei jaksa millään odottaa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Rez115

Saa nähä kehtaako mennä next gen konsolia nyt hommaamaan, kun pre genillä beta maistui mukavasti..

Juu, ei kyllä mitään ongelmia olisi pelata pre genilläkään, erityisesti kun betastakaan ei muilta osin ole kokemusta. Hyvältä maistui ja miksipä ei maistuisi kokonaisena pelinäkin. Saapa nähdä tuleeko tuo sitten ostettua ennen kuin saa uudempaa konsolia taloon.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itselle ja kahdelle kaverille on Destiny tulossa Xbox Onelle, tätä co-oppina kolutessa menee varmaan mukavasti kuukausi jos toinenkin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Siisti, mielenkiintoinen tapa esitellä peliä. Tällaista lisää.