Destiny takoo jättimyyntejä arvioista riippumatta

Destiny ei välttämättä menesty arvioissa odotetulla tavalla, mutta rahaa Bungien uusi suurjulkaisu tekee hyvällä tahdilla.

18.9.2014 05:00

Bungien Destiny ei ole ehkä menestynyt arvioissa pelille ladattujen odotusten mukaisesti, mutta kaupoissa uutuusräiskinnän tuloskunto on kohdallaan.

Julkaisija Activisionin paljastamien myyntilukujen mukaan Destinyä myytiin viidessä päivässä kaikkiaan 325 miljoonan dollarin arvosta. Lukema nostaa julkaisijan mukaan verkkoräiskinnän kaikkien aikojen myydyimmän uuden pelisarjan paikalle, mitä Activision uhosikin jo viime viikolla, pari päivää pelin julkaisun jälkeen. Tuolloin peliä tiedettiin tilatun jälleenmyyjien toimesta 500 miljoonan dollarin edestä.

-Tämä on vain alkua, Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirschberg toteaa.

Destiny on alusta, joka kasvaa ja kehittyy, ja me jatkamme työskentelyä kumppanimme Bungien kanssa tuodaksemme pitkän liudan uusia kokemuksia ja sisältöä peliin.

Yksityiskohtaisia myyntitilastoja Destinyn menestyksestä maailmalla ei juurikaan ole paljastettu, mutta Japanissa pelin kerrotaan yltäneen 140 780 myytyyn kappaleeseen PS3:lla ja PS4:llä.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa