Destinyn betatesti avautui koodittomille / Uutiset / pelaaja.fi

Destinyn betatesti avautui koodittomille

25.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
14
Destinyn betatesti avautui kaikille

Halo-studio Bungien verkkotoimintapeli Destinyn betatestiversio on nyt saatavilla ilman erillistä testikoodia.

Bungien ja julkaisija Activisionin yhteistyön ensimmäisten hedelmien pariin päästään nyt Xbox 360:llä, Xbox Onella, PS3:lla ja PS4:llä. Destinyn betatestiin osallistuminen vaatii muiden verkkopelien tapaan Xbox Liven kultajäsenyyden Xbox-konsoleilla sekä PlayStation Plus -jäsenyyden PS4:llä.

Destinyn betatesti päättyy Suomen aikaa n. klo 10 tulevana sunnuntaiaamuna. Sunnuntain vastaisena yönä puolen yön jälkeen Destinyn betatestiin osallistuvat pelaajat ansaitsevat erityisen tunnuksen pelin julkaisuversion varalle.

Roolipelielementtejä, massivimoninpelaamista ja räiskintää yhdistelevä Destiny julkaistaan virallisesti 9. syyskuuta.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

On jo latauksessa, ehdin pelata aika vähän aikaa, kun beta loppuu klo 10, ja ladattavaa on vielä paljon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kappas, juuri kun eilen hieman harmittelin ettei ollut osunut käyttämättömiä koodeja silmiin niin tuleekin tällainen uutinen vastaan. Peli ei varsinaisesti erityisemmin kiinnosta, kuten eivät esim. Halotkaan, mutta aina noiden Halojenkin parissa on sitten viihtynyt ongelmitta. Tämän kautta ajattelinkin että tämä voisi olla ihan hyväkin tekele. Borderlandsia taas onkin tullut pelattua porukalla aika runsaasti ja tämä pelihän on mielestäni kuin Halo + Borderlands.

Lataukseen meni mutta hitaalta tuntuu 5.14 gigaa tulevan. Näyttäisi nyt olevan 17% ja mitähän tässä olisi jo puolen tuntia ladannut.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Voi peliä toki testailla myös ilman Goldia tai PS+:aa, toimii myös yksinpelinä. Jotenkin vaan ne Bungien räiskinnät iskee aina.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Tunna

Ymmärrän kyllä että PSN:stä kaikki latautuu aina niin pirun hitaasti, mutta pitääkö latauksen tapahtua ruudulla eikä esim. taustalla?

En tiedä onko Destiny jokin poikkeus tapaus, mutta kyllähän kaikki pelit saa taustalle lataantumaan tosin "nopeus" tuntuu olevan silloin vielä hitaampaa.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ymmärrän kyllä että PSN:stä kaikki latautuu aina niin pirun hitaasti, mutta pitääkö latauksen tapahtua ruudulla eikä esim. taustalla?

EDIT: @gurgi poikkeustapaus. Ensin piti ladata muutaman megan paketti, avata "peli" kuvakkeesta ja ladata loput 10 gigaa sen sovelluksen sisällä

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Luin otsikosta ensin että Destinyn betatesti avautui kodittomille.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ainakin PS3-versio latautui kokonaan taustalla. Lieneekö sitten PS4-versiossa jotain eri tavalla toteutettu jos ei taustalla suostu lataamaan.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Oli tosi mukava kokemus tämä peli. Kyllä tän perusteella tulee varmaan hankittua myös lopullinen versio. Moninpeliareena vain ei oikein napannut, kulkupeleillä tuntuu olevan liikaa merkitystä siinä.

Käyttäjän PS3Player kuva
PS3Player

Tullut pelattua varmaan about 10-15h ja olen nauttinut joka hetkestä. Innolla odotan Syyskuun 9. päivää niin pääsee pelailemaan kunnolla. Btw. Sen palkkionhan saa, kun pelaa Destinyä 2pm Pohjois-Amerikan (PDT Pacific Daylight Time) aikaa niin eikös se ole Suomen aikaa 9pm (GMT) 26pv. 21:00 illalla??

Käyttäjän aboynamedhenrik kuva
aboynamedhenrik
Lainaus käyttäjältä PS3Player

Sen palkkionhan saa, kun pelaa Destinyä 2pm Pohjois-Amerikan (PDT Pacific Daylight Time) aikaa niin eikös se ole Suomen aikaa 9pm (GMT) 26pv. 21:00 illalla??

Kyllä, jos asuisit briteissä päin. Suomi on kuitenkin GMT +3 tällä hetkellä, jonka johdosta meillä on 10 tunnin ero. Eli puolilta öin niin kuin uutisessa on mainitu.

Nostoja