Destinyn jättilaajennus murskasi ennätyksiä julkaisupäivänään kaksin käsin / Uutiset / pelaaja.fi

Destinyn jättilaajennus murskasi ennätyksiä julkaisupäivänään kaksin käsin

18.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Destinyn jättilaajennus murskasi ennätyksiä julkaisupäivänään kaksin käsin

Verkkoräiskintä Destinyn uuden The Taken King -jättilaajennuksen suosio on ylittänyt odotukset.

Pelin julkaisija Activision kertoo tuoreessa tiedotteessaan The Taken Kingin rikkoneen useampia ennätyksiä julkaisupäivänään. Ilmestymispäivänsä aikana laajennusta ladattiin Sonyn konsoleilla enemmän kuin mitään muuta peliä ensimmäisenä päivänään PlayStationin historiassa, mikä on jo itsessään mittava saavutus.

Sony-historian ohella The Taken King teki kuitenkin myös Destiny-historiaa: lisäosan tiistaisena julkaisupäivänä Destinyn linjoilla roikkui enemmän pelaajia kuin itsessään ennätyksiä rikkoneen emopelin ensihetkillä vuonna 2014. The Taken Kingin ilmestymispäivänä paukkuivat myös yhtäaikaisten käyttäjien ennätysrajat.

– Me ja lahjakkaat yhteistyökumppanimme Bungiella seuraamme yhteisön jatkuvaa kasvua innolla, Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg toteaa tiedotteessa.

The Taken King ilmestyi tiistaina 15. syyskuuta PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Activision Blizzard, Inc., VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Alkuperäinen julkaisu oli pelimekaanikaltaan loistava hyvää sosiaalista vuorovaikutusta tukeva peli, mutta monella tavalla pettymys. Keväällä tuli Destiny-burnout ja kesä menikin muiden pelien ääressä. Hype vei mukanaan ja päätin antaa pelille toisen mahdollisuuden Taken Kingin muodossa ja olen hyvin iloinen että tein niin. Ensi vaikutelma on todella lupaava. Tämä on se peli jota odotin vuosi sitten. Jollain tavalla olen iloinen että olin myös osa Early Access - kokemusta Destinyn ensimmäisen vuoden ajan. Nyt on jo hauska muistella loot-cavea, liiloja engrameja joista tuli köpöistä loottia, farmaamista ja vaikka mitä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

itse olisin valmis kokeilemaan taken king mutta kun on vain itse emopeli ilman dlc juttuja niin en todellakaan maksa 60-80€ vain ton dlc jutun takia

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Jos tämä jossain kohtaa saapuu PC:lle, niin voisi jopa pelatakin. Julkaisu konsoleille käy omasta mielestäni hyväksi betatestiksi.

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Miksei tätäkään peliä voi ostaa PS4 storesta suoraan?

Miksi PS4 store on edes olemassa kun sieltä ei voi ostaa edes pelejä?

Käyttäjän Eelari kuva
Eelari
Lainaus käyttäjältä Turzka

Miksei tätäkään peliä voi ostaa PS4 storesta suoraan?

Miksi PS4 store on edes olemassa kun sieltä ei voi ostaa edes pelejä?

kyllä voi :D

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Viime vuonna hieman Destinyn julkaisun jälkeen peliliikkeessä oli tajuton läjä vaihtoon tuotuja Destiny kappaleita. Melkoisesta kahtiajaosta huolimatta peli näyttää vaan tykittävän eteenpäin. Eniten mua kuitenkin ihmetyttää alusta asti mukana olleet, jotka eivät oo ees juuri taukoa pitäneet.

Käyttäjän rollorokka kuva
rollorokka
Lainaus käyttäjältä Turzka

Miksei tätäkään peliä voi ostaa PS4 storesta suoraan?

Miksi PS4 store on edes olemassa kun sieltä ei voi ostaa edes pelejä?

Omani laitoin juuri sieltä. Hieno laajennus, taas maistuu.

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Surkein peli mulle mitä ikinä pelannut! Ei muuta jatkakaa...

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Tämä on juuri sitä miten toivoin ja miten kehittäjät lupasivatkin toimia pelin kanssa: laajentaa ja parantaa vielä kauan julkaisun jälkeen. Toivottavasti näkisimme vastaavaa tulevaisuudessa enemmänkin konsolipuolella, kun mobiilimarkkinoilla se on jo itsestäänselvyys. Jatkuvaa kehitystä ja laajentamista oman vision sekä käyttäjien palautteen perusteella aion itsekin toteuttaa omien pelieni kanssa.

Ehkä ensi keväänä pääsen itsekin hyppäämään takaisin Destinyn rattaisiin! Nyt ei sovi näin laaja pelikokemus aikatauluihin, vaikka suunnattomasti tekisikin mieli lähteä raidaamaan ja tutkimaan uusia maailmoja sekä vihollisia.