Destinyn "loottiluola" suljettiin pikapäivityksessä / Uutiset / pelaaja.fi

Destinyn "loottiluola" suljettiin pikapäivityksessä

26.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
13
Destinyn "loottiluola" suljettiin pikapäivityksessä

Kehittäjä Bungie on päättänyt laittaa Destiny-pelaajien suosiman "loottiluolan" ovet kiinni pelin verkkoräiskinnän viimeisimmässä päivityksessä.

"Loottiluolaksi" nimetty paikka mahdollisti korkeatasoisten varusteiden keräämisen jatkuvalla syötöllä, mikä osoittautui todella suosituksi pelaajien keskuudessa. Menetelmässä hyödynnettiin nopeasti henkiin palaavia vihollislaumoja, joiden päihittäminen jätti jälkeensä ison kasan varustusta. Luola olikin tiettävästi tehokkaimpia tapoja kerätä Destiny-varustusta, mutta pelityyli ei istunut Bungien suunnitelmaan Destiny-pelikokemuksesta.

-Mustan aukon räiskiminen tuntikaupalla ei sovi unelmaamme siitä, miten Destinyä pelataan, Bungie kertoo tiedotteessaan.

Destinyn aarreluola päädyttiin paikkaamaan tekemällä luolaan ilmestyvien vihollisten uudelleensyntymisvälistä huomattavasti pidempi. Aiempien 6-20 sekunnin sijaan viholliset palaavat luoliinsa vasta 40 sekunnin päästä, minkä pitäisi tehdä luolalla kyttäämisestä vähemmän palkitsevaa puuhaa. Päivityksen yksityiskohtaisempi sisältö on luettavissa Bungien verkkosivuilla.

Edesmenneen "Loottiluolan" toimintaan voit perehtyä oheisesta esittelyvideosta:

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samwais kuva
Samwais

Itse en kerennyt tuota kokeilemaan kun tykkään pelata mieluummin kuin farmata paikoillaan :) Mutta Bungie voisi kyllä korjata vähän normikeinoja legendaarisen kaman saamiseksi, ehkä, tulisiko kamojen saamisesta sit liian helppoa? Ketuttaa välillä kun vihdoin saa legendary engramin ja sieltä tulee sininen tai jopa vihreä varuste. Mulla on vissiin legendary engrameista saatuja kamoja vissiin 4. Kolme kypärää, joista yksi ei ole mun classille ja Exotic haulikko. Tavallaan ihan hyviä saaliita mutta kyllä noita engrameja on tullut saatua reilusti toistakymmentä ellei jopa yli 20. Kyllähän tuo kamojen saanti rajoittaa aika paljon sitä ettei viitti vielä lähteä raidaamaan tai kokeilemaan hard ja very hard tehtäviä ollenkaan.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Oon just pelailemassa kyseistä peliä. Onneksi en edes tiennyt tollasesta luolasta, kun touhu näyttää uskomattoman tylsältä.

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Vietin about 3 tuntia kahden päivän aikana kyseisen reiän suulla enkä saanut mitään muuta kun heikompia aseita ja armoria.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ihmiset haluaisi paljon loottia ja onhan se aika synkkää jos ihmiset pitää tällä tavalla pelata peliä että saisi sitä loottia eikä normaalilla pelaamisella

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi

Olihan toi luola aika säälittävä, mutta kyllä tässä pitäisi bungien hieman miettiä että mikä ajoi ihan korkeatasoisetkin tonne varusteita keräämään. Oikeasti hyvää gearia on tässä pelissä aika vaikea saada muualta kuin nostamalla faction tasoja joka on taas todella hidasta. Ja sen kerran kun se legendary engram napsahtaa kohdalle niin sieltä tuleekin sitten jotain rare-kuraa. Itse olen saanut tasan yhden legendary-tavaran 5-7 engramista. aika naurettavaahan toi touhu on.

Käyttäjän Jukka Moilanen kuva
Jukka Moilanen
Lainaus käyttäjältä Snowi

Ja sen kerran kun se legendary engram napsahtaa kohdalle niin sieltä tuleekin sitten jotain rare-kuraa. Itse olen saanut tasan yhden legendary-tavaran 5-7 engramista.

Ilmeisesti Bungie on tähänkin puuttumassa lähitulevaisuudessa, tosin tuossa lähdelinkin viestissä ei kerrota kuinka noita engrameista saatavia kamoja aiotaan jatkossa muuttaa.

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Meikäläisellä on jo koko geari+aseet legendary/exotic. Olis saanu olla hieman hankalampaakin kyseiset roinat hommata.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

kait tota voi gridata offline jos ei ole vielä ladannu uusintä päivitystä

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Jaahas. Taas on persereikätuuberit pilanneet yhden pelin. Jos löydät pelaamista helpottavan bugin, pidä se omana tietona, ÄLÄKÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TEE SIITÄ YOUTUBE-VIDEOTA!!!!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä frozen

kait tota voi gridata offline jos ei ole vielä ladannu uusintä päivitystä

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/9749-Destiny-Review-Bungies-Halo-Followup
Heti videon alussa sanotaan tuosta, että peli tosiaan vaatii aina päällä olevan nettiyhteyden vaikka haluaisit pelata itseksesi. Google näyttäisi varmistavan että näin on. Varmaan juurikin tästä syystä kun peli on puoli-MMO, jolloin on helpompi estää offline huijaukset ja patchatyt grindausmethodit.
Hyvinkin jännä kuinka vähän mekkalaa tuosta ainaisesta netistä tämän pelin kanssa on pidetty loppupelissä.

Lainaus käyttäjältä Kukko

Jaahas. Taas on persereikätuuberit pilanneet yhden pelin. Jos löydät pelaamista helpottavan bugin, pidä se omana tietona, ÄLÄKÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TEE SIITÄ YOUTUBE-VIDEOTA!!!!

Joo ei missään nimessä kannata tehdä youtube rahaa ja pitää tilaajamäärät kohdillaan, antaa muiden tehdä se :)