Detective Pikachu -elokuva täydentyy naispääosan esittäjällä / Uutiset / pelaaja.fi

Detective Pikachu -elokuva täydentyy naispääosan esittäjällä

30.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

HBO:n Big Little Lies -sarjasta tuttu Kathryn Newton on kiinnitetty tulevan Detective Pikachu -elokuvan naispääosaan.

Newton liittyy tuotantoon jo aiemmin kiinnitetyn miespääosan, Justice Smithin, seuraksi. Näyttelijätär nähdään toimittaja Lucyna, joka lähtee etsivä-Pikachun ja tämän seurassa matkaavan pojan kanssa kohti uusia seikkailuja.

Pokémon-universumissa Lucylla on oma Pokémon-otus, Psyduck, mutta hänen läsnäoloa tulevassa elokuvassa ei ole vielä varmistettu.

Pikachu nähdään elokuvassa puolestaan tietokoneella toteutettuna hahmona. Hänelle etsitään parhaillaan sopivaa ääninäyttelijää.

Elokuvan viimeisimmän käsikirjoituksen ovat työstäneet Alex Hirsch ja Nicole Perlman. Elokuvan kuvausten on määrä käynnistyä alkuvuodesta.

Lähde: Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kyllä huomaa, että on käännetty teksti. Toisin kuin englannissa, suomessa eläimiin ja eläimen kaltaisiin olentoihin viitataan yleensä pronominilla 'se' eikä pronominilla 'hän'.

Nämä näyttelijät eivät sano minulle mitään, kun en ole länkkärinäyttelijöihin perehtynyt, mutta ihan innolla odotan lopullista elokuvaa. Olisi tosin suuri yllätys, jos se saataisiin Suomenkin valkokankaille.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Hayarigami

toisin kuin englannissa, suomessa eläimiin ja eläimen kaltaisiin olentoihin viitataan yleensä pronominilla 'se' eikä pronominilla 'hän'..

Aha. Etsivä-Pikachu sattuu olemaan nykytietojen perusteella tosin inhimillisesti puhuva ja käyttäytyvä hahmo eli se on käytännössä rinnastettavissa ihmiseksi, jolloin tästä puhuminen hänenä on yleensä kyllä se luonnollisempi ratkaisu.

Paitsi jos haluat nimenomaan olla epäkunnioittava Pikachua kohtaan :(