Detective Pikachu -elokuvan pääosaan huhuillaan silmäilevän kovan luokan toimintatähtiä / Uutiset / pelaaja.fi

Detective Pikachu -elokuvan pääosaan huhuillaan silmäilevän kovan luokan toimintatähtiä

22.10.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Legendary Picturesin tuottama Detective Pikachu -elokuva saattaa saada tuotantoonsa isoja nimiä, jos tuoreisiin huhuihin on luottaminen.

Huhujen mukaan tuotantoyhtiön näyttelijälistan kärjessä päärooliin ovat Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson ja Mark Wahlberg. Nelikkoa silmäillään nimenomaan Pikachun ääneksi.

Kukaan yllämainituista näyttelijöistä ei ole kuitenkaan tavannut vielä tuotantoyhtiön edustajia tai saanut eteensä sopimustarjousta, vaan kyseessä on nimenomaan Legendary Picturesin ehdokaslista.

Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty muun muassa Goosebumpsin ja Shark Talen ohjannut Rob Letterman. Käsikirjoituksesta vastaavat Nicole Perlman ja Alex Hirsch.

Kuvausten on määrä käynnistyä tammikuussa 2018.

Lähde: That Hashtag Show (YouTube)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämä on kyllä aika erikoinen leffaprojekti. Ottaisin mieluusti sen live action Pokemonin milloin vain.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ei pliis tähtinäyttelijöitä äänirooleihin. Ryan Reynolds voisi olla ihan siisti, mutta aikalailla kaikki live action -näyttelijät ovat pelkällä äänellä työskennellessään hemmetin ankeaa kuultavaa verrattuna varta vasten erikoistuneisiin ääninäyttelijöihin, hence miksi animaatileffojan suomidubitkin hakkaavat alkuperäisäänitykset 6-1.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Äh, miksi ne nyt länkkärinäyttelijää etsivät. Minusta japanilaisen trailerin Pikachun ääninäyttelijä on juuri hyvä. Sillä minä ainakin tulen elokuvan katsomaan.

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Dwayne Johnson vois olla aika mielenkiintonen valinta. "I will thunderbolt your candy ass" ja sitä rataa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

hence miksi animaatileffojan suomidubitkin hakkaavat alkuperäisäänitykset 6-1

Ei pidä paikkaansa, suomiduppien laatu kuoli jo yhdeksänkymmentäluvulla. Nykyään kaikki animaatioleffat on katottava alkuperäsillä dupeilla, eikä mitään ärsyttävää suomiänkytystä, but that's just my opinion.