Deus Ex: Mankind Divided liittyi konsoleiden HDR-bileisiin uusimmalla päivityksellä

Uusi Deus Ex: Mankind Divided -päivitys tekee pelistä yhteensopivan HDR:n kanssa konsoleilla. Periaatteessa pelin pitäisi olla nyt myös PS4 Pro -yhteensopiva.

4.10.2016 08:12

Deus Ex: Mankind Divided on saanut nyt maanantaina tuoreen päivityksen. Sen voimin kehittäjä Eidos Montreal on liiskannut esimerkiksi muutamia pelin bugeja ja hienosäätänyt sen Breach-tilaa. Kenties mielenkiintoisin lisä päivityksessä on kuitenkin siihen PlayStation 4:llä ja Xbox One S:llä lisätty tuki HDR-kuvateknologialle.

Päivityksen myötä Mankind Divided on nyt ensimmäisiä pelejä, jotka tukevat konsoleilla HDR:ää. Toistaiseksi Xbox One S:llä tuki löytyy tietävästi lähinnä vain Forza Horizon 3:sta ja NBA 2K17:stä, kun taas PlayStation 4:llä tilanne on vielä tiukempi konsolin saatua tuen HDR:lle vasta syyskuisessa päivityksessä.

Muistaa tietysti sopii, ettei HDR:n mahdollisista eduista voi ottaa iloa irti, mikäli oma televisio ei satu sitä tukemaan.

Eidos Montrealin mukaan päivitys tekee Mankind Dividedista samalla myös yhteensopivan marraskuussa saapuvan PS4 Pro -mallin kanssa. PS4 Prolla pelin on tarkoitus muun muassa näyttää visuaalisesti hieman paremmalta kuin vanhemmilla PS4-malleilla.

Listan Mankind Dividedin päivityksen muutoksista voi konsoleiden osalta katsastaa läpi tästä ja pc:n osalta tästä.

Lähde: Deus Ex (Twitter)

Lisää luettavaa