Deus Ex: Mankind Divided myöhästyy usealla kuukaudella / Uutiset / pelaaja.fi

Deus Ex: Mankind Divided myöhästyy usealla kuukaudella

18.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Square Enix ja Eidos Montreal ovat lykänneet Deus Ex: Mankind Dividedin julkaisua. Niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin alkujaan helmikuulle lupailtu peli ei olekaan ehtimässä kauppoihin enää ollenkaan alkuvuodeksi, vaan sen uudeksi julkaisupäiväksi on annettu nyt 23. elokuuta.

Eidos Montrealin mukaan päätös lykkäyksestä tehtiin, jotta peliä voitaisiin vielä hioa ja parannella tarvittavia määriä. Studiossa vakuutellaan kyllä, että sen tekijät ovat parhaillaan jo erittäin ylpeitä luomuksestaan, mutta saavuttaakseen pelilleen asettamansa kovat tavoitteet, täytyy heidän viilata Mankind Dividedia vielä muutama ylimääräinen tovi.

– Päämääränämme on luoda uskollinen jatko-osa Human Revolutionille ja pistää siitä paremmaksi kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tiedän, että odotukset ovat äärimmäisen kovia, emmekä me halua vain täyttää niitä, vaan myös ylittää ne, Eidos Montrealin johtaja David Anfossi selittää.

Deus Exin lykkäytymisen myötä helmikuusta on tullut hieman kevyempi suurien pelijulkaisujen suhteen kuin alkujaan odoteltiin. Vasta vielä tovi sitten yksinomaan saman viikon sisällä kauppoihin olivat ryntäämässä niin sekä Mankind Divided, Mirror's Edge 2 että myös Far Cry Primal. Peleistä myös Mirror's Edgen julkaisua lykättiin hiljattain.

Lähde: Deus Ex (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Kunhan peli on loistava niin ei haittaa! Vaikka toki olisin mielelläni pelannut tätä jo keväällä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

*hihittää mielessään... Hyvä vaan, että eivät julkaise rikkinäistä pökälettä, vaikka tämä ei minua yhtään kiinnostakaan.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Shocking. No, onpahan aikaa tyhjentää backlogia!:)

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

No problemos, hiomalla hyvä tulee. Tai toivottavasti tulee erinomainen, koska tämä peli keikkuu siellä oman odotuslistan kärkipaikalla.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

En tiennyt että oli noinkin pian tulossa...

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Human Revolution oli kyllä helkkarin kova teos, että parempi olla ryssimättä tätä!

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Jaha. Taitaa minun näyttis päivitykseni siirtyä elokuuhun (GTX660). Toivon parasta tälle pelille.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvää kannattaa odottaa...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei haittaa. Tosin tuo pelisumaviikko - josta uutisessa puhutaan - ei sisältänyt itselleni yhtään erityisen mielenkiintoista peliä. Deus Ex siis noista se, joka lähtisi mahdollisesti heti ostoon. Mirror's Edge 2 ehkä joskus. Ei se ensimmäinen niin erikoinen ollut ja vieläpä hyvin lyhytkin. Far Cry Primal varmaan alennuksista sitten jos sieltäkään.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Minä taas olen sen verran pessimistinen, että pidän näinkin pitkää lykkäystä jopa hälyttävänä. Pelissä voi olla jotakin niin fundamentaalisesti rikki, että sitä yritetään nyt epätoivoisesti korjata. Voi olla, että on lähdetty tekemään niin kunnianhimoista peliä, että siitä on tullut mahdoton. Pahimmassa tapauksessa saadaan hädin tuskin (biomekaanisilla) jaloillaan vapiseva peli, josta paistaa läpi kaikki ne loistavat ideat, jotka eivät joko toteutuneet tai toimi. Tietenkin toivon olevani väärässä, sillä haluan, että Deus Ex: Mankind Divided onnistuu.

Sama juttu toisen alkuperäisestä helmikuustaan myöhästyvän eli Mirror's Edge: Catalystin kanssa. Mielestäni alkuperäinen oli kaikessa puristisessa yksinkertaisuudessaan täydellisen toimiva (pelaan sitä taas kerran läpi, kiitos Xbox Onen uuden taaksepäinyhteensopivuuden) ja siksi pelkään, että jatko-osa (tai siis prequel) polkaisee väärille poluille ja liian moneen suuntaan. Tietenkin toivon taas, että olisin väärässä ja saisin yhdelle kaikkien aikojen suosikkipelilleni sille kunniaa tekevän seuraajan.