Deus Ex: Mankind Dividediin tulossa yllättävä pelitila, uusi Deus Ex GO -peli myös julki

Deus Ex: Mankind Divided saa oman arcade-henkisen pelitilansa, kun se julkaistaan elokuussa. Samalla on myös vahvistunut, että Deus Ex saa pian GO-käsittelyn.

8.6.2016 18:34

Square Enix on tehnyt kaksi suurehkoa julkistusta koskien Deus Ex -sarjaansa.

Ensinnäkin julkaisija on tuonut julki nyt uuden Breach-tilan, johon pelaajat tulevat pääsemään käsiksi elokuussa julkaistavassa Deus Ex: Mankind Dividedissa. Kyseessä on pelin tarinatilassa nähtävien pelimekaniikkojen pohjalta rakennettu huomattavasti arcade-henkisempi kokemus, jossa ohjaamaan päästään Ripper-nimistä hakkeria eräänlaisessa virtuaalitodellisuusmaailmassa.

Breachissa pelaaminen koostuu niin räiskinnästä kuin hiippailustakin, ja onpa tarjolla jopa kepeää hahmonkehitystäkin. Square Enix ja kehittäjä Eidos Montreal ovat lisäksi myös luvanneet, ettei tulossa ole mitään erityisen staattista pelikokemusta, vaan pelitilan on tarkoitus saada jatkuvasti uusia haasteita ja ominaisuuksia erinäisillä päivityksillä.

Ensisilmäyksen Breach-tilaan saa oheisella videolla.

Toinen tänään keskiviikkona kuultu suuri Deus Ex -julkistus on vuorostaan koskenut Deus Ex -sarjan mobiilitulevaisuutta. Square Enix Montreal on työstämässä sarjan pohjalta nimittäin Deus Ex GO -nimistä peliä, joka vastaa tyylillisesti samaisen studion jo aiemmin luomaa Hitman GO- ja Lara Croft GO -tuotosta. Kyseessä on siis pulmavetoinen kosketusnäyttöelämys, jossa Deus Exin maailma ja ideat sovitetaan osaksi vuoropohjaista kevythiippailua.

Deus Ex GOn on tarkoitus saapua kännyköille ja tablettilaitteille vielä nyt kesän aikana.

Myös uusi pitkä pätkä pelikuvaa Mankind Dividedista on tullut tänään julki. Video esittelee pelin Prahaan sijoittuvaa pelialuetta ja sen voi katsastaa kokonaisuudessaan ohesta.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa