Deus Ex: Mankind Dividedin julkaisupäivä paljastui – tältä näyttää pelin erikoisversio / Uutiset / pelaaja.fi

Deus Ex: Mankind Dividedin julkaisupäivä paljastui – tältä näyttää pelin erikoisversio

31.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Deus Ex: Mankind Divided saapuu maailmanlaajuisesti kauppoihin 23. helmikuuta, julkaisija Square Enix on paljastanut.

Samalla on selvinnyt, mitä pelin Collector's Edition -paketti kätkeekään sisäänsä. Erikoisversion ostajille luvataan itse pelin ohella niin yhdeksän tuuman Adam Jensen -figuuria, 48-sivuista taidekirjaa kuin myös metallikansia pelin säilytystä varten. Mukaan saadaan myös hieman ladattavia herkkuja, kuten digitaalinen taidekirja, sarjakuva ja pienoisromaani, kehittäjien poimimia kappaleita pelin soundtrackista ja ylimääräinen pelattava tehtävä itse peliin.

Erikoisversion sisältämään digitaaliseen sisältöön on mahdollista päästä käsiksi myös pelin erikoisen ennakkotilausprosessin kautta. Ennakkotilaamalla pelaajat saavat päättää muutamin rajoittein, mitä edellä mainituista digitaalisista herkuista he haluavat pelinsä mukaan. Mitä enemmän peliä myös ennakkotilataan, sitä enemmän digitaalisia lisiä ennakkotilaajat tulevat saamaan. Jos ennakkotilauksia kertyy myös tarpeeksi, lupaa Square Enix julkaista Mankind Dividedin neljä päivää etuajassa.

Deus Ex: Mankind Divided on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. 

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Puhutaan jo kunnon sisällöstä, koska figuuri mukana. Homma menee kuitenkin pilalle, jos hinta 200€.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Palkinnot kasvavat taso tasolta ja viimeiseltä tasolta paljastuu joku neljän päivän ennakko julkaisuun? Ei voi turhempi "pääpalkinto" olla. Itse jaksoin odottaa tosi pitkään aikaan eniten odottamaani peliä, Witcher 3:a, myöhästymisten sun muiden kanssa ongelmitta, joten en näe miten tuo - tai mikään määrä päiviä - olisi palkinto.

Muutenkin noista ekstroista lähinnä lisätehtävät ovat edes jollain tapaa kiinnostavia, vaikka nekin on yleensä melko nopeasti kahlattu läpi. Tosin Human Revolutionissa ne olivat ihan mukavia pikku pläjäyksiä, joten sen vuoksi niitä ottaisinkin mieluiten ekstroina. Toki kaikista paras olisi että kaikki (pikku)lisät tulisivat joka tapauksessa kaikille, kuten jo mainitun Witcher 3:n tapauksessa. Isommat DLC:t sitten erikseen, kuten oli myös Human Revolutionin suhteen.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Itselle yksi ensi vuoden odotetuimpia pelejä ehdottomasti, onneksi ilmestyy aika alkuvuodesta jo. Ihan siisti erikoisversio, en tosin itse aio ostaa.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Ostoon koko helahoito. Samassa kuussa Mirror's Edge, eli tiukkaa tekee.

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Ei sitten osteta tätä(kään) peliä ennakkoon. Melkoista pa*kaa tuo ennakkotilauskikkailu.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Nyt on todellakin menty överiksi tuon ennakkotilausbonuksen kanssa. Eihän tuosta tahdo saada enään mitään tolkkua. Ja ennakkotilaajille extrana annettavat tehtävät (tai muu "oikea sisältö") on aina surullista nähtävää.

Ei jatkoon.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Koko tämä ennakkotilaus systeemi on hirveää kuraa ja on vaikea kuvitella tästä enää kuluttujaepäystävällisempää systeemiä.

Nostoja