Deus Ex: Mankind Dividedista satsi raskasta kuvamateriaalia / Uutiset / pelaaja.fi

Deus Ex: Mankind Dividedista satsi raskasta kuvamateriaalia

6.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Deus Ex: Mankind Dividedista satsi sähäkkää kuvamateriaalia

Deus Ex: Mankind Divided ei ole pitänyt juurikaan ääntä itsestään Gamescom-messuviikon aikana, mutta Square Enix on ehtinyt julkaista pelistä juhlan kunniaksi uutta kuvamateriaalia.

Osa kuvista näyttää ensisilmäykseltä varsinaisilta kuvankaappauksilta, mutta varovaisemmin tarkasteltuina ne vaikuttaisivat häilyvän konseptitaiteen ja lavastettujen pelikuvien välimaastossa. Silmänruoan virkaa tiivistunnelmaiset kuvat kuitenkin toimittavat kaikesta huolimatta oivasti, ja valottavat Mankind Dividedin maailmaa tahollaan pikku yksityiskohtien kautta.

Muutamien pelikuvien ohella otossaaliiseen on eksynyt rehellistä konseptitaidetta pelin äärifuturistisista ympäristöistä ja hahmoista. Jopa hahmojen vaatetus kielii avoimesti pelin tummasävyisistä teemoista: kolttujen painatukset julistavat kahlitsemisen ja sorron ilosanomaa kissankokoisin kirjaimin.

Kuvia voi ihailla yllä olevan gallerian kautta tai täydessä Ultra HD -resoluutiossaan lähdelinkin takaa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pidän tuon tyypin hieman uudistetusta hahmomallista. Tämä peli tekisi mieli hankkiakin, mutta Human revolution pitäisi pelata ekana ja jäin siinä ihan alussa jumiin, en kai vain osannut.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Pidän tuon tyypin hieman uudistetusta hahmomallista. Tämä peli tekisi mieli hankkiakin, mutta Human revolution pitäisi pelata ekana ja jäin siinä ihan alussa jumiin, en kai vain osannut.

Kato Youtubesta, ellet oo kieltäny sitä itseltäsi. Itse oon pelannut pelin hyvinkin tarkkaan koluten. Directors Cutinkin ostin joskus, kun ei maksanut alennuksessa juuri mitään. Se jäi kesken yrittäessäni liikoja, koska tarkoituksenani oli hankkia pelin jokainen Trophy yhden pelikerran aikana. Suunta olikin oikea, mut söi niin paljon miestä, että peli jäi kesken väsymisen takia. Opinkin sen ettei pidä liikoja yrittää ja näin pelaan pelin normisti läpi kerran ennen Mankind: Dividediä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse tuli pelattua Human Revolution 100% läpi X360:llä mutta olin jo aiemmin pelannut sen pc:llä, joten ei tarvinnut spoilata mitään ja silti sai yhdellä kerralla tehtyä aika lailla kaiken. Loistava peli. Suosittelen kyllä mieluummin pelaamaan kuin katselemaan.

En ymmärrä miten ei voisi olla aikaa loistaville peleille ja jos syy on se, että peli on X vuotta vanha, niin huonompaa syytä saa etsiä. Aina tulee lisää pelattavaa ja jos vain voi pelata niitä uusimpia niin paljon jää pelaamatta. Suosittelen myös pitämään joskus "retro"-kausia, jolloin kaivaa kaikkea ohi mennyttä kamaa.

Esimerkiksi No One Lives Forever -pelit ovat mitä loistavinta settiä, jotka itse pelasin lähempänä nykyhetkeä kuin niiden julkaisua. Saisi nykyään tulla enemmän tällaista erilaisempaa kamaa.