Devil May Cry 5 vai Dragon's Dogma 2? Capcom-ohjaaja sai valita kahden suosikkilapsensa väliltä / Uutiset / pelaaja.fi

Devil May Cry 5 vai Dragon's Dogma 2? Capcom-ohjaaja sai valita kahden suosikkilapsensa väliltä

7.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Pian koittava Devil May Cry 5:n  julkaisu saattaa vielä hyvinkin tehdä tilaa Capcomin toimintaroolipelisarja Dragon's Dogman kunnolliselle paluulle. Molempien sarjojen ohjaajana tunnettu Hideaki Itsuno on paljastanut VG247-sivuston haastattelussa, miten ennen Devil May Cry 5:n kehitys hänet asetettiin kovan valinnan eteen.

– Kun tuli aika jutella Devil May Cry 5:stä, menin [Capcom-perustaja] Kenzon puheille ja totesin, että "kuule, haluan tehdä joko Devil May Cry 5:n tai Dragon's Dogma 2:n seuraavaksi". Hän sanoi "ok, tee mitä haluat, voit valita kumman tahansa", Itsuno valottaa.

Itsuno ei kerro tarkalleen, miksi hän valitsi nimenomaan Devil May Cry 5:n, mutta muistuttaa, kuinka kyseisen projektin työstö lähestyy parhaillaan päätöstään ja että hänellä olisi useitakin ideoita kokonaan uuden Dragon's Dogman varalle. Hänen mukaansa alkuperäinen Dragon's Dogma on edelleen myös peli, josta hän on kaikkein ylpein. Tällä hetkellä hän ei voi luonnollisestikaan paljastaa kuitenkaan liikaa siitä, mitä hänen olisi määrä tehdä seuraavaksi.

– Minulla aina mielessäni sellaiset neljä erilaista nimikettä ja ideaa, joita haluaisin työstää. Sillä on kuitenkin eronsa, mitä haluaisin tehdä ja mitkä asiat ovat sellaisia, joita koen, että minun pitäisi tehdä seuraavaksi, Itsuno toteaa.

Kauppoihin Devil May Cry 5 on ilmestymässä 8. maaliskuuta PlayStation 4-, Xbox One- ja pc-version voimin. Parhaillaan siitä on saatavilla demo konsoleilla. Alkuperäinen Dragon's Dogma on vuorostaan kääntymässä seuraavaksi Switchille huhtikuussa

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Oikean valinnan teki, vaikka pidinkin Dragons dogmasta. Ehkä seuraavaksi sitten DD ;)

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Väärä valinta minun kannaltani, mutta jospa sieltä uusi DD tulee myös vielä. :)

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Molempi parempi

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aika muigee toi uusi Devil May Cry. HDR näytti hyvältä. Odotan kuitenkin alennuksia. Ei ole täydenhinnanhalu pelata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mennyt jotenkin ohi että DMC5:sta löytyy demo. Täytyy yrittää muistaa testata jossain vaiheessa.

Jos minun pitäisi noista vain yksi valita, niin aika vaikeaa se olisi. Pidin DmC:stä, eli siitä rebootista, mutta vitonen on ilmeisesti enemmän jatkoa niille muille. DmC:stäkin tarvitsin demon, että vakuutuin, joten ehkä vitostakin pitäisi ensin testata. Toisaalta sitten kun pelasin, niin todella pidin pelistä. Sen kautta olen kyllä kiinnostunut vitosestakin. Tosin häiritsee juonen kannalta etten ole pelannut kuin ekan ja rebootin.

Dragon's Dogma taas oli peli, jossa oli todella hienoja ideoita mutta se ei mielestäni vielä täysin saavuttanut potentiaaliaan. Ehkä sen takia valitsisin "vain yhden uuden jatko-osan" sijasta "jatko-osan, joka hioo ja laajentaa ensimmäisen pelin ideat". Valitsisin Dragon's Dogma 2:n.

Nostoja