Devil's Third -kehittäjä syyttää pelaajien taidottomuutta huonoista ennakkoarvosteluista / Uutiset / pelaaja.fi

Devil's Third -kehittäjä syyttää pelaajien taidottomuutta huonoista ennakkoarvosteluista

20.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Devil's Third -kehittäjä syyttää pelaajien taidottomuutta huonoista arvosanoista

Ensi kuussa julkaistavan Devil's Third -toimintapläjäyksen luoja Tomonobu Itagaki on avautunut pelin saamasta ennakkokritiikistä julkisesti.

Viime viikolla murska-arvostelut pelimedialta ennakkoon saanut Devil's Third on ollut Itagakin silmäterä jo vuosia, eikä mies näytä nielevän huonoa palautetta helposti. Itagaki kertoi viikonloppuna Facebook-sivuillaan järkyttyneensä pelin vastaanotosta syvästi, ja antoi arvostelijoille neuvoja parhaan mahdollisen pelikokemuksen saavuttamiseksi.

– Maailma vaikuttaisi olevan sekasorron vallassa... Ei ole totta, mies päivitteli Facebookissa.

Itagaki vakuutteli tilapäivityksessään räiskinnän toimivan mitä loistavimmin kritisoidulla 30 ruudun sekuntivauhdilla, ja kertoi uhranneensa jaetun ruudun moninpelin ja verkkochatin Wii U:n suorituskyvyn takia. Mies myös suositteli nopeatempoista peliä pelattavan Wii U:n Pro Controller -ohjaimella suuren ja painavan tablettiohjaimen sijaan.

Joitakin tunteja suhteellisen loogisen ja rauhallisen avautumisensa jälkeen Itagaki kuitenkin pääsi asian ytimeen. Perimmäinen vika ei nimittäin olekaan pelaajissa, vaan itse arvostelijoissa. 

– Olen vihdoin ymmärtänyt pelimedian reaktiot. Devil's Third on peli, joka peilaa pelaajansa taitoja suoraan. Tämä on totuus, Itagaki täräytti.

Devil's Third julkaistaan Wii U:lle Euroopassa 28. elokuuta.

Lähde: Tomonobu Itagaki (Facebook), MCV, Nintendo Life

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Jep senhän takia Dark Soulit yms. paukuttelevat myös arvosteluissa huonoja numeroita... Eiku.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No ainakin on oikeassa siinä, että peliä pelaisi mieluummin varsinaisella ohjaimella. Mieluummin vielä GameCube-ohjaimella. Olisi myös siistiä jos se toimisi Wii modesa pelien kanssa, jotka tukee sitä. Wii mote on järkyttävin tekosyy ohjaimelle koskaan. Alkuperäinen NES-ohjainkin on mukavampi ja parempi.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Oli aivan pakko käydä katsomassa Tubesta, mistä pelissä on oikein kyse. Wii U on vihdoin saanut oman Metal Gear Solidinsa - sekä Nintendo Hideo Kojimansa! ;)

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä peli on alkanut harmillisesti haiskahtamaan aika ikävästi...

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Itagaki vajonnut todella alas. Ennenkin oli aika täynnä itseään mutta nyt ollaan jo ihan omalla tasolla :D

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Mitä nyt kyseiseltä herralta voi odottaa? Käsittääkseni ollut jo useamman vuoden ajan omissa maailmoissaan, niin hyvässä kuin pahassakin.

Itse peliä en vielä uskaltaisi tuomita arvostelujen perusteella. Jos kyseessä on kliseisellä tarinalla ja kömpelöillä kontrolleilla varustettu toimintapläjäys niin on sitä huonompiakin pelattu. Varmaan menee ostoon kunhan hinta putoaa 20€ kevyemmälle puolelle... mihin tuskin menee kovin kauaa.