Diablo II sai ensimmäisen virallisen päivityksensä viiteen vuoteen (päivitetty)

Blizzard on päivittänyt Diablo II:ta ensimmäistä kertaa noin viiteen vuoteen. Nyt pelin pitäisi toimia sujuvammin tämän päivän tietokoneilla.

12.3.2016 19:38

Blizzardin 15-vuotias toimintaroolipeliklassikko Diablo II on saanut uuden virallisen päivityksen. Pelin ensimmäinen päivitys noin viiteen vuoteen keskittyy muovaamaan sen toimimaan paremmin nykyisillä tietokoneilla, minkä lisäksi sen Mac-tukea on ehostettu myös uudella OS X -asennusohjelmalla.

Lisää päivityksiä peliin on ilmeisesti vielä myös luvassa. Seuraavaksi Blizzard on aikeissa viilata parempaan kuosiin pelin huijaus- ja hakkerointiestoa, mikä sekin lienee vielä vasta vain alkua pelin uudelle tuelle.

Blizzardin aikeista puhaltaa uutta eloa Diablo II:een saatiin vihiä viime vuonna, kun yhtiö alkoi palkata väkeä tuomaan sen klassikkopelejä nykykoneille. Myös ainakin Warcraft III:n ja alkuperäisen StarCraftin voitanneen odottaa saavan vielä vastaavanlaista kohtelua.

Päivitys 12.3. kello 21.35: Ilmeisesti uusi Warcraft III -päivitys lähestyy myös vauhdilla. Netissä liikkuva Kiinan markkinoille kohdistettu video Blizzardin Robert Bridenbeckerista kertoo, että sellainen olisi odotettavissa peliin maailmanlaajuisesti 15. maaliskuuta, Tarkkaa tietoa päivityksen sisällöstä ei vielä vain ole.

Lähde: Blizzard, Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa