Diablo III ja World of Warcraft laajenevat? / Uutiset / pelaaja.fi

Diablo III ja World of Warcraft laajenevat?

14.08.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Blizzardilla on monta rautaa tulessa. Diablo III:n viralliselle sivustolle on päivitetty osio, joka vihjaisi Reaper of Souls -nimisestä lisäosasta. Blizzard on aiemminkin lupaillut Diablo III:lle lisäosaa, mutta ei ole toistaiseksi paljastanut siitä yksityiskohtia.

Diablo III sai ilmestyessään melko ristiriitaisen vastaanoton, joten lisäosan myötä Blizzardilla olisi mahdollisuus vastata saamaansa kritiikkiin. Lisäksi Diablo III on saapumassa syyskuussa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, kun taas PlayStation 4 -versio on luvassa ensi vuonna.

Reaper of Soulsin lisäksi Blizzard on hiljattain rekisteröinyt nimen The Dark Below, joka vuorostaan tuntuisi vihjaavan uudesta World of Warcraft -lisäosasta. MMO-pelaajat saattavatkin muistaa pelissä nähdyn jättiläismustekala Ozumatin, joka tunnettaan myös nimellä The Fiend of the Dark Below.

Ainakin toisesta projektista kuultaneen yksityiskohtia ensi viikolla, sillä Blizzard on luvannut tuolloin käynnissä oleville Saksan Gamescom-pelimessuille erikosjulkistusta.

Lähde: Blizzard // Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Itse en ole Diabloon koskenut kakkosen jälkeen, mutta saattaa lähteä mukaan PS4:lle sitten myöhemmin.

Mutta itseä kiinnostaa tuo mahdollinen WoWin laajennus. Itse en pandoissa nähnyt mitään väärää/pahaa. Itse olin aika ihmeissään, kun luulin että koko rotu on unohdettu, koska näin ja kuulin pandareenista viimeksi vuonna 2003.

Itse laajennuksesta pidin todella paljon, tuntui mukavalta, että kolmen ''synkän'' laajennuksen jälkeen tuli tällainen hieman valoisampi ja rennompi laajennus. Tuntui kuin olisi ollut niin sanotusti lomalla. Itse pidin alueista todella paljon. Krasarang Wilds ja Dread Wastes ei oikein sytyttänyt.

Mutta nyt itse tästä mahdollisesta uudesta laajennuksesta. Itse mielenkiinnolaa odotan. The Dark Below nimi saattaa viitata johonkin maan- tai vedenalaiseen alueeseen. Mutta kuten tekstissä Ozumatista mainittiin, niin olen sitä mieltä, että jotakin vedenalaista on tulossa. Itselle hyvä uutinen sinänsä, koska Catan vedenalainen alue vashj'ir, on mielestäni yksi WoWin parhaimmista alueista, mitä on nähty.

Mielenkiinnolla odotan. Mutta olen aika varma, että Gamescomissa näyttävät Diablo lll:n laajennuksen, ja jättävät itse WoWin marraskuiseen Blizzconiin.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Saisi kyllä Diablo 3:een tulla lisäri sillä base pelissä ei juurikaan sisältöä ollut.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Saas nähdä monta lisä-osaa tulee Diabloon niin sitten voisi koko paketin ostaa..

Käyttäjän ToveriJuri kuva
ToveriJuri

Vaikka Diablolla olikin ongelmia, peliin tuli tuhlattua ihan mukavasti aikaa. Jos saan pelistä 30+ h irti oli se ostamisen arvoinen. Eiköhän tätäkin lisäriä tule pelattua pariin kolmee kertaa lävitse.