Blizzardilla on monta rautaa tulessa. Diablo III:n viralliselle sivustolle on päivitetty osio, joka vihjaisi Reaper of Souls -nimisestä lisäosasta. Blizzard on aiemminkin lupaillut Diablo III:lle lisäosaa, mutta ei ole toistaiseksi paljastanut siitä yksityiskohtia.

Diablo III sai ilmestyessään melko ristiriitaisen vastaanoton, joten lisäosan myötä Blizzardilla olisi mahdollisuus vastata saamaansa kritiikkiin. Lisäksi Diablo III on saapumassa syyskuussa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, kun taas PlayStation 4 -versio on luvassa ensi vuonna.

Reaper of Soulsin lisäksi Blizzard on hiljattain rekisteröinyt nimen The Dark Below, joka vuorostaan tuntuisi vihjaavan uudesta World of Warcraft -lisäosasta. MMO-pelaajat saattavatkin muistaa pelissä nähdyn jättiläismustekala Ozumatin, joka tunnettaan myös nimellä The Fiend of the Dark Below.

Ainakin toisesta projektista kuultaneen yksityiskohtia ensi viikolla, sillä Blizzard on luvannut tuolloin käynnissä oleville Saksan Gamescom-pelimessuille erikosjulkistusta.

Lähde: Blizzard // Joystiq

Lisää luettavaa