Diablo Immortal paljastui – tässä kaksin kappalein ensitrailereita / Uutiset / pelaaja.fi

Diablo Immortal paljastui – tässä kaksin kappalein ensitrailereita

2.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Uusi Diablo-sarjan osa Diablo Immortal on paljastunut. Blizzardin ja kiinalaisen NetEasen yhteistyöhanke suuntaa pc:n ja konsolien sijasta mobiililaitteille, mutta lupaa silti toimintaroolipelattavaa melko tutussa hengessä.

Immortal sijoittuu tarinallisesti Diablo II:n sekä III:n välimaastoon pyrkien tarjoamaan aina vain sosiaalisemman keinon nauttia demonien hutkinnasta. Yksinpelaaminen on yhä kyllä mahdollista, mutta muiden pelaajien kanssa voi myös tehdä yhteistyötä niin instanssipohjaisissa luolastoissa kuin julkisemmillakin pelialueilla.

Immortalin kehityksen jatkuvuus on myös iso asia. Pelistä löytyy julkaisussa kuusi hahmoluokkaa – barbaari, ristiretkeläinen, demoninmetsästäjä, munkki, nekromanseri ja velho – joita seuraavat myöhemmin muunlaiset uniikit hahmoluokat, varusteet, tehtävät ja haasteet. Pelaaminen onnistuu niin iOS:llä kuin Android-laitteilla.

Diablo Immortalin kotisivujen kautta pelin pelaajaksi voi jo rekisteröityä ennakkoon, mikä voi tuoda mukanaan niin palkintoja kuin mahdollisuuden osallistua beta-testiin. Ohessa myös sekä pelikuvatraileri että elokuvamaisempi fiilistelyvideo.

Lähde: Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän menu kuva
menu

Mobile game :(

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä kaikki juuri odottikin! Jes!

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus zappah

Tätä kaikkia juuri odottikin! Jes!

Tarkoititko, että tätä kakkia juuri odottikin?

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Tämänkö takia jengi kuulemma buuannu Diablon paneelissa, vai..?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Hah, onneksi sentään Warcraft RTS faneille tarjottiin vuosien odotusten jälkeen jotain 😀 Mutta tosiaan vähän epäilin kun että tuskin Blizzard tulisi vielä mitään Diablo 4sta paljastamaan, noin nopea tahti jatko osan julkistamiselle kun ei kuulu Blizzardin toimintatapoihin.

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Eeeeei :(

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Hyi helvetti.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Näemmä vastoin tämän sivuston käyttäjien fiiliksiä, itse olen tästä todella innoissaan. Mobiililla ei ole liiaksi tavaraa mitä jaksaa pelata ja mikä ei ole saman vanhan toistoa, toivottavasti Blizzard osaa tuoda pelin mobiilille onnistuneesti, enkä epäile yhtään etteikö osaisi! Kiva päästä kaveriporukalla pelailemaan. Niin kuin Huttunenkin aihetta uusimmassa pääkirjoituksessa sivusi, ei nykyään vaan jaksa isoja pelejä samalla tavalla kuin ennen, tällainen bite-sized gaming sopii paremmin monien aikatauluun ja elämämtyyliin, omalla kohdallakin juuri näin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus xtpro

Näemmä vastoin tämän sivuston käyttäjien fiiliksiä, itse olen tästä todella innoissaan. Mobiililla ei ole liiaksi tavaraa mitä jaksaa pelata ja mikä ei ole saman vanhan toistoa

Ei tämä itse peli ole välttämättä mikään ongelma kenellekään mutta jos ennakkohuhut uudesta Diablosta saivat odottamaan ns. "oikeaa" peliä, niin onhan tällainen sitten iso pettymys.

Itse en edes pelaa koko pelisarjaa mutta ymmärrän pettymyksen.

Lainaus xtpro

ei nykyään vaan jaksa isoja pelejä samalla tavalla kuin ennen, tällainen bite-sized gaming sopii paremmin monien aikatauluun ja elämämtyyliin, omalla kohdallakin juuri näin.

No jaa... Samalla lailla näihinkin saa aikaa kulumaan. Ehkä jopa enemmän jos liiketoimintamalli on mobiilia myös. Silloinhan pelit venytetään vielä astetta enemmän grindausta varten - ellei siis avaa kukkaroa. En tiedä onko tämä samalla mallilla mutta siis yleisesti ottaen jos puhutaan "pienemmistä" peleistä, jotka kuitenkin ovat yleensä loputtomia grindauksia kun taas ns. "oikeat" pelit sentään joskus loppuvat.

Toki näihin meneviä tunteja on vaikeampi laskea kun pelailee niitä "bite-sizejä" aina silloin tällöin. Ja jos peliaika on mahdollinen vain lyhyissä purskauksissa niin ehkä tällainen sitten on jopa ainoa toimiva vaihtoehto. Silloin vain toivoisi että peliä ei olisi ansaintamallin takia vielä ennestäänkin venytetty. Jos tätä nyt edes varsinaisesti voi päästä "läpi".

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Zappahin kanssa samaa mieltä, lisäisin myös että kännykällä pelatessa ei ole samaa tuntumaa kuin mitä peliohjaimelta tai edes hiireltä + näppäimistöltä ja tarinankerrontaan kännykkä on mielestäni ylivoimaisesti paskin alusta, tosin Diablossa tarinankerrontaa ei tainnut hirveästi olla.

Vähän sama vika on katsoessa valkokankaalle tarkoitettuja elokuvia kännykän ruudulta, paljon lumosta katoaa ruutukoon pienentyessä.

Nostoja