Diablo IV sai ensimmäiset 100-tasolle yltäneet hahmonsa julkaisunsa kynnyksellä / Uutiset / pelaaja.fi

Diablo IV sai ensimmäiset 100-tasolle yltäneet hahmonsa julkaisunsa kynnyksellä

5.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Ensimmäiset pelaajat ovat saavuttaneet Diablo IV:n tasokaton.

Diablo IV:n normaalitilassa tasokatto saavutettiin ensimmäisen kerraan viikonlopun aikana. Tuolloin striimaaja Rob2628 kipusi tasolle 100 barbaarillaan. Maanantain aikana tasokatto saavutettiin myös Hardcore-pelitilassa.

Saavutus on Hardcore-tilassa merkittävästi vaativampi, sillä hahmoilla on käytössään vain yksi elämä. Ensimmäinen Hardcore-hahmon tasolle sata nostanut pelaaja oli entisenä Starcraft- ja Dota-ammattilaisena tunnettu cArn_. Myös hän kipusi tasokatolle barbaari-luokan hahmolla.

cArn_:sta tuli näin ollen myös ensimmäinen pelaaja, joka varmisti voittonsa Blizzardin julkistamassa kilpailussa. Blizzard ilmoitti viime viikolla ikuistavansa tuhannen ensimmäisen tason 100 Hardcore-hahmon saavuttaneen pelaajan nimimerkit Diablo IV -patsaaseen.

Palkintolista on siis alkanut täyttyä jo ennen Diablo IV:n virallista julkaisua, sillä peli on ollut perjantaista alkaen saatavilla vain Ultimate-version ennakkotilaajille. Peli saapuu muun yleisön saataville vasta huomenna.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ArpeLorpe kuva
ArpeLorpe

Eikös tuota päässyt pelaamaan myös sillä "digital deluxe" versiola silloin to-pe yönä? Tai olisi päässyt, itse aloitin lauantaina ja vielä on matkaa lvl 100. Omasta mielestäni melko puuduttava kokemus...