Diablo IV:n avoin betatesti käynnistyy tänä iltana – Blizzard varoittelee pitkistä jonoista / Uutiset / pelaaja.fi

Diablo IV:n avoin betatesti käynnistyy tänä iltana – Blizzard varoittelee pitkistä jonoista

24.03.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
4

Diablo IV -pelaajille on luvassa jonotusta myös tänä iltana, Blizzard Entertainment varoittelee.

Odotetun toimintaroolipelin avoin betatesti käynnistyy tänä iltana. Blizzardin mukaan pelaajien kannattaa kuitenkin varautua odottelemaan pelivuoroaan hyvän tovin ajan.

Diablo IV:n betaversio oli viime viikonloppuna ennakkotilaajien ja kutsuvieraiden saatavilla. Rajoitetusta yleisöstä huolimatta betatestaajat joutuivat etenkin testin alkuvaiheilla jonottamaan omaa pelivuoroaan pitkään. Vastaavaa kokemusta voidaan Blizzardin mukaan odottaa myös tältä viikonlopulta, vaikka viime viikonlopun testi tarjosikin studiolla hyviä kokemuksia pelin julkaisun varalle.

Blizzardin mukaan Diablo IV:n tämän viikonlopun betatestissä kannattaa varautua pitkiin jonotusaikoihin etenkin betatestin avautuessa. Lisäksi pelaajat saattavat joutua jonottamaan alueellisten pelaajahuippujen aikana. Studio kertoo ennakoineensa viikonlopun kysyntää viime viikonlopun kokemusten perusteella, ja tämän viikonlopun aikana kapasiteetille on määrä suorittaa kuormitustestejä pelin julkaisun varalle.

Diablo IV:n betatesti avautuu tänään klo 18 Suomen aikaa. Betaversion voi kuitenkin ennakkoladata jo nyt. Betatesti on saatavilla maanantai-iltaan saakka.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jimbo kuva
Jimbo

Ehdin pelaamaan 1,5h heti startista ja sit connection error. Nyt ilta9 aikaan jonotusta jäljellä 132min.. Yllättikö? Eipä oikeastaan 😄

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ainakin PS5:llä toimi ongelmitta. Eilen oli toki paljon jonoa enkä edes yrittänyt sen enempää, mutta tänään pääsi hyvin sisään vielä puolenpäivän aikaan ilman yhtään jonoa eikä kaatuillut ollenkaan. Tuli se lvl 20 hahmo kehitettyä, että saa sitten varsinaiseen peliin bonukset. Oikein mukavan oloinen peli, varsinkin graafinen tyyli miellyttää silmää kun kolmosesta on siirrytty tuohon pykälän realisempaan suuntaan.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Pelillisesti yllättänyt iloisesti, ainakin toistaiseksi. Laadullisesti aika paljon ongelmia kylläkin.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ei mitään ongelmia koko viikonlopun aikana. PS5 pelattiin täällä myös. Pisin jonotus aika oli 35min. Ja se oli heti aloituksessa. Tekninesti vielä vähän tekemistä mutta pelaaminen maistui erittäin hyvin.