Diablo-sarjan luojajäsen vaihtaa Marvelin sankarit itsenäisyyteen / Uutiset / pelaaja.fi

Diablo-sarjan luojajäsen vaihtaa Marvelin sankarit itsenäisyyteen

9.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Marvel Heroes -kehittäjä Gazillion on menettämässä yhden avaintyöntekijöistään. Studion toimitusjohtaja ja entinen luova vetäjä David Brevik on ilmoittanut, että seitsemän vuoden työskentelyn jälkeen hänen on tullut aika jättää Gazillion taakseen.

– Vietin toimitusjohtajana pääosan ajastani yhtiötä hallinnoiden. Pelasin Marvel Heroesia paljon, keskustelin siitä ja annoin palautetta ja ideoita, mutta kyseessä on silti hyvin erilainen työ kuin luovana johtajana toimiminen. Tehtyäni tätä useamman vuoden haluan palata taas kehittämään pelejä ja ohjelmoimaan. Lähdin alalle tekemään pelejä ja kaipaan päivittäistä luomisprosessia, Brevik kirjoitti Marvel Heroesin keskustelualueella julkaistussa jäähyväiskirjeessään.

Aikeena Brevikilla on seuraavaksi ryhtyä itsenäiseksi pelinkehittäjäksi. Tästä hän on aikeissa kertoa enemmän lähitulevaisuudessa.

Ennen liittymistään osaksi Gazillionia vuonna 2009 tunnettiin Brevik varsinkin sekä Hellgate: Londonin kehittäneen Flagship Studiosin perustajajäsenä sekä myös Blizzard Northin vanhana johtajana. Hänen valvovan silmänsä alla Diablo-sarja saikin muun muassa syntynsä.

Lähde: Marvel Heroes (keskustelualue)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.