DICE: Battlefield 4 -ongelmien ratkaisu ykkösprioriteettimme

DICE-pamppu Karl Magnus Troedsson lupaa, että Battlefield 4 -tiimi paiskii kovasti hommia julkaisuongelmien kaatamiseksi.

23.11.2013 12:06

Pitkin syksyä eri alustoille marssia tehnyt Battlefield 4 on ollut yksi vuoden odotetuimpia räiskintöjä, mikä on tosin samalla korostanut pelin paikoin merkittäviäkin teknisiä ongelmia, kuten kaatumisia. Ruotsalaisen DICE-studion pomo Karl Magnus Troedsson onkin nyt suunnannut pelisarjan Battlelog-blogiin toteamaan, kuinka kehitystiimi pyrkii keskittämään seuraavaksi kaikki voimavaransa ongelmien korjaukseen.

– Julkaisuongelmien ratkaiseminen on meidän ykkösprioriteettimme. Olemme itse asiassa niin vakavissamme, että koko tiimimme työskentelee pelin vakauttamisen parissa, eikä se siirry muihin projekteihin ennen kuin Battlefield 4 kohtaa ja ylittää odotuksemme, Troedsson summasi blogiviestissään.

Pienenä hyvityksenä ongelmista DICE tarjoaa aikavälillä 28.11-5.12. pelaajille mahdollisuuden kerätä Battlefield 4:ssä kokemuspisteitä tuplana. Mikäli peliin kirjautuu myös sisään 5. joulukuuta, tarjoaa DICE kyseisten pelaajien käyttöön M1911-pistoolin kolminkertaiseen zoomiin kykenevän tähtäimen.

Alkujaan tähtäin oli tarkoitettu vain DICEn työntekijöiden käyttöön.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa