DICE vahvistaa Battlefield 4:n lisäsisältövirran tyrehtyneen / Uutiset / pelaaja.fi

DICE vahvistaa Battlefield 4:n lisäsisältövirran tyrehtyneen

15.03.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Battlefield 4 on saanut näillä näkymin viimeiset sisältöpäivityksensä, kehittäjä DICE kertoo.

DICE LA:n tuottaja David Sirland on vahvistanut Twitter-tilillään, ettei studio aio julkaista uutta sisältöä Battlefield 4:n testiympäristöön. Battlefield 4:n sisältöä on testattu pelin Premium-jäsenyyden hankkineille pelaajille avoimessa testiympäristössä ennen julkaisua, joten paljastus tarkoittaa hyvin todennäköisesti myös Battlefield 4:n sisältöpäivitysten päättymistä.

Battlefield 4:ää tuettiin poikkeuksellisen pitkään uudella sisällöllä. Lokakuussa 2013 julkaistu peli sai sekä ilmaista että maksullista lisäsisältöä tasaisin väliajoin julkaisunsa jälkeen. Battlefield 4:n toistaiseksi viimeiseksi sisältöpäivitykseksi jäi viime lokakuussa julkaistu Community Operations, jota kehitettiin yhteistyössä Battlefield 4 -pelaajayhteisön kanssa.

DICEn tiedetään tätä nykyä työstävän Battlefield-pelisarjan seuraavaa osaa. Battlefield 5:stä ei toistaiseksi ole paljastettu tarkempia yksityiskohtia, mutta tiettävästi pelin on määrä ilmestyä vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Pieneksi tarkennukseksi uutiseen liittyen: Bf4 sai viimeisen lisäsisältöpäivityksen joulukuussa Legacy Operationsin muodossa, joka toi Dragon Valley 2015 kartan pc:lle ja nykysukupolven konsoleille.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Eipä tuo peli ole jaksanut enää vuoteen kiinnostaa lisäsisällöstä huolimatta. HC-servuilta ei löydy pelaajia ja peli on muutenkin nerffattu pilalle jo aikoja sitten. Uutta Battlefieldiä odotellessa.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Tosiaan tuo Dragon Valley 2015 oli se viimeisin kartta joka itse live-servereille saatiin Operation Outbreakin sijaan.

Lainaus käyttäjältä MastaKillah

HC-servuilta ei löydy pelaajia ja peli on muutenkin nerffattu pilalle jo aikoja sitten.

Itse väittäisin että peli on tällä hetkellä parhaimmilleen hiottuna, MAA:ta lukuun ottamatta. Ja en tiedä millä kriteereillä HC-servuja haet, ja mihin aikaan, mutta itse olen jopa arkipäivisin aamutuimaan löytänyt mieleisiäni 64/64 -servuja.