DigiExpo 2014 -messut tänä viikonloppuna - Pelaaja-lehti mukana kuvioissa / Uutiset / pelaaja.fi

DigiExpo 2014 -messut tänä viikonloppuna - Pelaaja-lehti mukana kuvioissa

29.10.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8

DigiExpo 2014 -messut järjestetään tänä viikonloppuna 31.lokakuuta - 2. marraskuuta.

Viihde-elektroniikan ja videopelaamisen suurtapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa. Messuhumussa nähdään tänä vuonna joukko uutuuspelejä, uuden sukupolven pelikonsoleita sekä kiinnostavia pelialaan liittyviä ohjelmanumeroita.

Pelaajan toimitus on luonnollisesti mukana kuvioissa koko viikonlopun ajan. Toimituksen jäseniä on paikalla pitkin messuja, mutta kokonaisuudessaan toimitus on tavattavissa Pelaajan omalla messualueella 6c59 lauantaina 13:00-14:30 välisenä aikana.

Pelaajan messuosastolla pureudumme PlayStation-historiaan aina ensimmäisestä Pleikkarista PS4:ään asti, minkä lisäksi osastollamme päästään maaliskuussa ilmestyvän Project CARS -pelin puikkoihin ajopelituolin kera.

Vuoden aliarvostettuihin peleihin keskittyvä lavashow'mme nähdään messujen pelilavalla sekä lauantai- että sunnuntaiaamuna kello 10:30.

Pejantaina kello 15:30 ja lauantaina kello 14:30 lavaesiintymisissä kiinnitämme huomiomme kotimaiseen pelistudio Housemarqueen.

Pelaajastakin tutun Thomas Puhan vetämällä pelilavalla nähdään myös runsaasti muutakin peliaiheista ohjelmaa. Pelialasta kiinostuneille vihjattakoon perjantaina kello 16:30 alkavasta keskustelupaneelista, jossa Umbra Softwaren Sampo Lappalainen, Housemarquen Mikael Haveri, Pelaajan päätoimittaja Miika Huttunen sekä RedLynxin Mirella Keto keskustelevat pelialalle pääsemisestä

Lisää tietoa DigiExpon ohjelmistosta löydät täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Siellä nähdään!

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF
Lainaus käyttäjältä Andzerx

Siellä nähdään!

komps!

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Paikan päällä pyörimässä totuttuun tapaan koko viikonloppu.

Käyttäjän gta_iv83 kuva
gta_iv83

HALUAN DIGILIPUT 2KPL

Käyttäjän Fastphase1 kuva
Fastphase1

Minkälainen käytäntö messuilla on kuvaamiseen, koska aion tehdä englanninkielisen videoblogin tapahtumasta ja olen ensimmäistä kertaa tulossa.

Nähdään keskuksella lauantaina. Minut tunnistaa mustasta lippalakista missä lukee oranssilla "Stihl" ja sinisestä takista.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä Fastphase1

Minkälainen käytäntö messuilla on kuvaamiseen, koska aion tehdä englanninkielisen videoblogin tapahtumasta ja olen ensimmäistä kertaa tulossa.

Yleisötapahtumissa saa kuvata vapaasti, joten mitään esteitä ei ole. Poikkeus taitaa olla esim. näytteilleaseittajien erilliset, suljetut/rajatut alueet, joiden kohdalla kannattaa olla peruskohtelias ja kysyä saako kuvata.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

joskus kävin. hirveen ahdasta ja muuteskin esitellään vanhoja pelejä :/
jos asuisi siinä tien toisella puolella nii mikä ettei, mutta ei täältä yli tunnin päästä jaksa enää tulla.
kai joku striimaa jotain ?

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

lisään vielä, että onko suomessa oikeasti hyvää twitch striimaajaa ?

raumoogle oli järkyttävän hyvä youtubessa, mutta loppujen lopuksi hirveä neiti kun meni hädissään poistamaan videonsa ja sen jälkeen kavereiden kanssa yrittävät vanhalla maineella tianata rahaa laeppa vikana. striimeissä heittää jotain putous pissa kakka huumoria ja päästelee omituisia ääniä. ok
herbalistin nainen keittiöön vitsit ja "en huomio pelin tärkeää tarinallista hetkeä, koska maassa on tiiliskivi josta minun on heitettävä paska läppä" ei sekään oikein ole lupaavaa.

aika huvittavana koen, että tälläiset jannut laitetaan jonnekkin paneeliin antamaan ihmisille neuvoja ? huh huh kun suomessa kaikki on niin pientä. jos paneelissa olisi joku suomen oma LIRIK niin en valittaisi. ei tarvitsisi olla tietenkään yhtä suosittu, vaan se huumori kun se tulee luonnostaan eikä mitään jonneilua

Nostoja