Digikaupoista katoa tehnyt Call of Juarez -sarja palasi luojiensa hellään huomaan / Uutiset / pelaaja.fi

Digikaupoista katoa tehnyt Call of Juarez -sarja palasi luojiensa hellään huomaan

1.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Räiskintäsarja Call of Juarezin julkaisuoikeudet ovat vaihtaneet omistajaa. Pidemmän aikaa oikeuksia piti käsissään ranskalainen pelijätti Ubisoft, mutta nyt ne ovat palanneet kotiin puolalaisyhtiö Techlandille, joka on vastannut sarjan kaikkien pelien kehityksestä aina vuodesta 2006 asti.

Diilin johdosta hiljattain digikaupoista kadonnut Call of Juarez: Gunslinger on tehnyt paluun Steamiin alennuksen kera. Techland on luvannut myös tiedottaa myöhempänä ajankohtana, mitä se on tekemässä muiden digikaupoista kadonneiden Call of Juarez -peliensä suhteen.

– Haluamme kiittää Ubisoftia sen tekemästä mahtavasta työstä Call of Juarez -pelien julkaisijana. Jatkamme heidän kulkemalla polulla  ja tuemme sarjan faneja samalla omistautuneella sekä intohimoisella otteella, Techlandin julkaisupuolen johtaja Adam Lasoń kertoo.

Call of Juarezin lisäksi Techland on tehnyt myös pelejä, kuten Dead Islandin ja Dying Lightin. Julkaisubisnekseen yhtiö lähti vuoden 2016 tienoilla auttamalla esimerkiksi Torment: Tides of Numeneraa ilmestymään kauppoihin.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tälle ottaisin mieluusti jatkoakin. Siis Gunslingerille.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Toivottavasti tulisi jatkoa!

Nostoja