Diktaattorin valta siirtyy uusiin käsiin – Tropico-sarja kokee kehittäjävaihdoksen

Dungeons-kehittäjä Realmforge ottaa vallan.

3.12.2020 19:09

Saksalainen strategiakehittäjä Realmforge Studios hoivaa vastaisuudessa hallinnointipelisarja Tropicoa. Realmforge aloittaa työn 16. joulukuuta saapuvalla Tropico 6:n Caribbian Skies -laajennuksella, jolla diktaattorikliksuttelu kasvaa tuoreella skenaariovetoisella kampanjalla.

Tähän asti Realmforge Studios on niittänyt mainetta erityisesti Dungeons-strategiasarjalla, joka on ollut myös osa Kalypson julkaisutarjontaa. Alkuvuodesta Kalypso nappasikin Realmforgen täyteen hallintaansa omistettuaan studiosta jo ennestään 60 prosentin palasen.

Ennen Realmforgea Tropico-sarjaa ovat työstäneet kutososan alkujaan tehnyt Limbic Entertainment, osat 3-5 tehnyt Haemimont Games, kakkososan luonut Frog City Software ja ensimmäisestä pelistä vastannut PopTop Software. Kehittäjistä Limbic on työstänyt aiemmin myös myöhempiä Heroes of Might & Magic -pelejä, kun taas Haemimont on tehnyt sittemmin Paradox Interactiven kanssa luodun Surviving Marsin.

Ennen kuin Realmforge pääsee kuitenkin toden teolla Tropicon pariin, valmistautuu se julkaisemaan keväällä avaruusstrategiapeli Spacebase Startopian. Studiopomo Benjamin Rauscher kuvailee uutta Tropico-valtaansa ”suureksi kunniaksi ja vastuuksi”.

Lähde: Kalypso Media

Lisää luettavaa