Dirt Rally- ja F1-kehittäjä Codemasters osti Project Cars -sarjan tekijät / Uutiset / pelaaja.fi

Dirt Rally- ja F1-kehittäjä Codemasters osti Project Cars -sarjan tekijät

28.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Codemasters, Slightly Mad Studios, Project Cars, F1, Dirt Rally,

Ajopeleistään tunnettu Codemasters on ostanut briteissä myöskin vaikuttavan ajopelikehittäjä Slightly Mad Studiosin. Kaupalle kertyy hintaa noin 30 miljoonaa dollaria.

Slightly Mad Studios on tunnettu viimeisimpinä vuosina Project Cars -sarjasta, jonka oikeudet siirtyvät kauppojen myötä Codemastersille. Hiljattain sillä on ollut työn alla myös jonkinlainen julkistamaton Hollywood-nimike, joka sekin on vastaisuudessa Codemastersin hallussa.

Slightly Madin perustaja ja toimistusjohtaja Ian Bell pysyy vastaisuudessakin studion johdossa. Tiimilisäyksen myötä Codemasters työllistää nyt noin 700 ihmistä läpi Lontoon, Birminghamin, Southamin ja Runcornin.

– Yhdistetty ajopeliportfoliomme on kateuden kohde alalla. Tämä uusi kumppanuus antaa meille mahdollisuuden oppia toisiltamme, jakaa resursseja ja ottaa hyödyn irti nousussa olevista alustoista ja teknologiasta, Bell hehkuttaa Codemastersin ilmoituksessa.

Codemasters sai viimeisimpänä ulos ajopeli Gridin, joka ei ole ollut myöskään sen ainut ajopelijulkaisu tänä vuonna. Pelattavaa se on tarjoillut yhtälailla Dirt Rally 2.0:n sekä F1 2019:n muodossa.

Lähde: Codemasters, GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tästä eteenpäin päällystetyllä ajo toimisi Dirt-peleissä ja soralla ajo Project Carsissa? Sopii toivoa.

Nostoja