Dirt Rally valmistui pc:llä – PS4- ja Xbox One- versio tulossa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Dirt Rally valmistui pc:llä – PS4- ja Xbox One- versio tulossa ensi vuonna

7.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Codemastersin uusin ralliajopeli Dirt Rally on jättänyt taakseen early access -vaiheen Steamissa. Pelin saavutti valmiin muotonsa tänään maanantaina uudella päivityksellä, joka lisäsi peliin niin sekä lumisia ruotsalaisratoja että myös kaksi uutta autoa. Päivityksen myötä Dirt Rally tukee nyt myös Steam Workshopia.

Saatavilla Dirt Rally ehti olla early access muodossa viime huhtikuusta alkaen maksen aluksi noin 30 euroa. Nyt valmiina pelin perushinta roikkuu 45 euron tietämillä.

Selväksi nyt on lisäksi tehty, että Dirt Rally on saapumassa ensi vuonna myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Konsoleilla peliä päästään pelaamaan 5. huhtikuuta, jolloin siitä julkaistaan myös fyysinen pc-versio. Pelin fyysisessä julkaisussa Codemastersia avustaa Deep Silverin omistava Koch Media.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hieno juttu!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No ainakin saavat myytyä sitä enemmän ja minä konsoliversion hyllyyn. Silti olisi hyvin riittänyt pc yksinoikeutena. Ja odotellaan, että hauskuus alkaa.

Käyttäjän Oltsi007 kuva
Oltsi007

Tässä on kyllä kaikki ainekset hyvään peliin. Alkaa pikkuhiljaa rallipelitkin tekemään paluuta kun Sebastian Loeb Rally tulee ulos tammikuussa. Outoon väliin jää kyllä tuo virallinen WRC peli kun luultavasti sekä Dirt rally että Sebastian Loeb tulee pesemään sen myynneissä selvästi.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tämä peli on kyllä täyttä timangia, varsinkin jos omistat ratin ja polkimet.