Discord pakitti kryptosuunnitelmissaan – ei suunnittele kiisteltyjen toimintojen julkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Discord pakitti kryptosuunnitelmissaan – ei suunnittele kiisteltyjen toimintojen julkaisua

12.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Viestintäsovellus Discord on peruuttanut suunnitelmiaan kryptovaluutta- ja NFT-integraatioiden julkaisulle.

Discordin perustaja ja toimitusjohtaja Jason Citron nosti alkuviikosta palvelun käyttäjien keskuudessa äläkän vihjailemalla tulevista kryptovaluuttalompakkointegraatioista. Vihjailu sai aikaan vastarintaa sosiaalisessa mediassa sekä palvelun käyttäjien että Discordin työntekijöiden keskuudessa.

Citron julkaisi eilen Twitter-tilillään aiheeseen liittyen uuden viestin, jossa hän pakittelee Discordin kryptosuunnitelmia. Viestissään Citron kiittää kaikkia saamistaan näkökulmista ja kertoo, ettei yhtiöllä ole tällä hetkellä aikeita julkaista konseptoituja toimintoja. Citronin mukaan Discord keskittyy suojaamaan käyttäjiään roskapostilta ja huijauksilta. Citron ei kuitenkaan sulje ovea kokonaan NFT- ja kryptovaluuttaintegraatioille, kunhan niihin liittyviä ongelmia saadaan ratkaistua.

– Web3:ssa on paljon hyvää, mutta myös paljon ongelmia, joita meidän on ratkaistava. Lisätietoja pian, Citron kommentoi viestissään.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

"Tästä nousi odotettua suurempi paskamyrsky, joten olemme nyt hetken aikaa hiljaa asiasta. Älkää kuitenkaan turhaa toivoko, kryptot on edelleen tulossa Discordiin, kunhan tämä meteli ensin hiukan hiljenee."

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Joopa joo, "sisäisistä kokeiluista" on yleensä tapana postailla kiusoittelevia screenshotteja twitteriin vieläpä ihan oikeiden kryptolompakoiden logojen kera.