Disgaea 6: Defiance of Destiny päivättiin lännessä – NIS Classic -kokoelma paljastui samalla / Uutiset / pelaaja.fi

Disgaea 6: Defiance of Destiny päivättiin lännessä – NIS Classic -kokoelma paljastui samalla

5.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Disgaea 6, Defiance of Destiny, NIS America, NIS, Nippon Ichi Software, julkaisupäivä, NIS Classic

Taktikointivetoinen roolipelisarja Disgaea jatkuu lännessä taas kesäkuun 29. päivä. NIS America on vahvistanut., että kyseisenä päivänä niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin käsiksi päästään Disgaea 6: Defiance of Destinyn Switch-versioon.

Japaniin Disgaea 6 ilmestyi aiemmin tammikuussa. Kotimaassaan pelistä on julkaistu myös PS4-versio, jollaista ei ole kuitenkaan julkistettu ainakaan toistaiseksi länteen.

Päiväys vahvistui tuoreen trailerin kera, joka esittelee Disgaea 6:n heti julkaisussa ostaville tarjottavia lisähahmoja. Nämä ovat Adell, Rozalin, Girl Laharl, ja Asagi, jotka ovat tuttuja tapauksia sarjan aiemmista osista.

Disgaea 6 -päiväys ei ole ollut myöskään viikon ainut kehittäjä Nippon Ichi Softwarea tällä viikolla koskenut julkistus. Julki on tuotu nimittäin myös Switchille suuntaava Prinny Presents NIS Classics Volume 1, joka pakkaa yhteen PS2:lta alkujaan tutut roolipelit Phantom Brave: The Hermuda Triangle Remasteredin ja Soul Nomad & the World Eatersin.

Paketti on määrä julkaista kesällä. Sen myötä Soul Nomad tekee debyyttinsä myös pc:llä. Phantom Braven pc-versioon on vuorostaan ollut mahdollista päästä käsiksi jo viimeiset viitisen vuotta.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja