Dishonored 2 saa lisää uudelleenpeluuarvoa tuoreella sisältöpäivityksellään / Uutiset / pelaaja.fi

Dishonored 2 saa lisää uudelleenpeluuarvoa tuoreella sisältöpäivityksellään

16.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Dishonored 2:n ensimmäinen varsinainen peliä monipuolistava sisältöpäivitys alkaa olla ovella. Joulukuun 19. päivä kaikilla alustoilla peliin saapuu virallisesti uusi New Game Plus -tila, jota voi parhaillaan testailla myös pc:llä beta-kuosissa.

Dishonored 2:n tarinan läpäisemällä avattavan New Game Plussan voimin pelissä voi aloittaa nyt uuden läpipeluukerran käyttämällä kaikkia siihen mennessään jo avaamiaan kykyjä ja yhdistellä niitä kummankin pelattavan hahmon kanssa. Samalla luvassa on toki myös pieniä hienosäätöjä, kuten käyttöliittymä- ja tekoälyviilauksia sekä pelin suorityskykyä sujuvoittavia korjauksia.

Tammikuussa Dishonored 2:een on odotettavissa myös lisää ominaisuuksia. Seuraavalla päivityksellä peliin tuodaan mahdollisuus sekä säätää vaikeustasoa aina vain monipuolisemmin että myös hypätä suoraan pelaamaan jo läpäisemiään Dishonored 2 -tehtäviä. 

Pelaaja-lehden arvostelun Dishonored 2:sta voi lukea parhaillaan kaupoissa olevasta joulukuun numerosta.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Polkuvene kuva
Polkuvene

It's a damn shame että oma vuoden varmaan odotetuin peli menikin sitten kusemaan omiin muroihinsa, kun PC- porttia väsättiin. 3 patchia ilmestyny ja vieläkin kaatuu, nyt sitä fixiä tulemaan Arkane! Terv. GTX 1080- omistaja

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kolme kertaa on tullut pelattua peli läpi. Ensin Emilyllä low chaos/no kill/ghost -menolla, johon meni yli 50 tuntia. Sen jälkeen Corvolla high chaos juosten peli läpi. Viimeisimpänä ilman voimia juostu läpäisy. Ensimmäiset kaksi vaikeimmalla - mikä oli silti helppoa - ja viimeisin normaalilla, joka silti pisti välillä ottamaan uusiksi tiettyjä kohtia.

Pari trophya enää puuttuu ja yksi on se kaikkien biisien kuuntelu. Vaatii siis vielä melkein kokonaisen läpäisyn lisää. Ajattelin odottaa tätä päivitystä niin saa blinkkailla tyyppien ohi ja muutenkin kokeilla yhdistellä voimavalikoimia samalla kun käy noita muusikkoja kuuntelemassa.