Dishonored- ja Prey-tekijöiden seuraava peli on Redfall – yhteistyövetoinen vampyyriräiskintä saapuu vain Xboxille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Dishonored- ja Prey-tekijöiden seuraava peli on Redfall – yhteistyövetoinen vampyyriräiskintä saapuu vain Xboxille ja pc:lle

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Dishonored- ja Prey-tekijöiden seuraava peli on Redfall – yhteistyövetoinen vampyyriräiskintä saapuu vain Xboxille ja pc:lle

Muun muassa Dishonored- ja Prey-peleistä tutun Arkane-tiimin seuraava peli on paljastunut. Kyseessä on yhteistyövetoinen avoimen maailman vampyyriräiksintä Redfall, jossa yhdestä neljään pelaajaa käy taistoon verenimijöitä vastaan.

Redfallin kerrotaan olevan Arkanen aiempien pelien tapaan erittäin avoin, sillä lukuiset eri hahmot erikoistaitoineen tuo pelitilanteisiin useita läheystymistapoja. Myös aseet ja varusteet ovat muokattavissa. Apukeinot tulevatkin tarpeeseen, sillä Redfallin tieteellisten kokeiden kautta syntyneisiin vampyyreihin eivät tehoa valkosipuli taikka ristit. Otukset muuttuvat voimaakkaammiksi laumoissa ja houkuttelevat pelaajia erilleen toisistaan kaapatakseen nämä ansaansa.

– Haluamme pelaajien saavan Arkane-kokemuksen, mutta myös mahdollisuuden pelata yhdessä ystäviensä kanssa. Sen takia koimme, että persoonalliset ja hyvin erilaisista taustoista tulevat sankarit tekisivät iskevämmän pelin. Uskomme pelaajien nauttivan erilaisten kykyjen vuorovaikutuksesta, mutta myös henkilökemioiden kehittymisestä, kuvaili pelin luoviin ohjaajin lukeutuva Ricardo Bare.

Redfall on Bethesdan pelistudioihin lukeutuvan Arkanen ensimmäinen peli Microsoftin alaisuudessa. Peli julkaistaankin yksinoikeudella Xbox Seriesille ja pc:lle kesällä 2022. Se saapuu julkaisussaan myös Xbox Game Passiin.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Looks like $%*&

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Almasy

Looks like $%*&

Nimenomaan näytti yllättävän mielenkiintoiselta. Lisäksi selvästi oli taas Arkanen tyyliä ja olisi voinut aika lailla tapahtua Dishonoredin maailmassa.

En ole kauhean innostunut että yksi parhaista yksinpelistudioista tekee moninpelin mutta ehkä se onkin juuri hyvä juttu ja saadaan jotain oikeasti erilaista ja mielenkiintoista moninpelattavaa.

Vaikea toki vielä sanoa kun ei ole gameplaytä.