Dishonored-kehittäjät jatkavat synkillä poluilla – Bethesda ja Arkane paljastivat Deathloopin / Uutiset / pelaaja.fi

Dishonored-kehittäjät jatkavat synkillä poluilla – Bethesda ja Arkane paljastivat Deathloopin

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Deathloop on paljastunut uudeksi peliksi Dishonored-kehittäjä Arkane Lyonilta.

Bethesdan E3-lehdistötilaisuudessa ensimmäistä kertaa esitelty peli kertoo Blackreef-nimisestä saaresta, jossa kaksi salamurhaajaa on ajautunut keskenään ikuiseen yhteenottoon. Käytännössä tämän pitäisi tarkoittaa Arkanelle tyypillisten pikkutarkkojen kenttien koluamista ja erilaisten kohteiden jahtaamista. Pelaamisen ei pitäisi olla myöskään mitenkään suoraviivaista, vaan asioita voi lähestyä monista eri kulmista.

Alustoja tai julkaisuajankohtaa Deathloopilla ei toistaiseksi ole. Sen ensitraileria voi kummastella kuitenkin ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

CALL ME INTERESTED :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oi joi! Ihan vasta sain Mooncrashin pelattua ja olin ensin todella skeptinen sen roguelikemäisyydestä mutta sepäs olikin yksiä parhaista pelaamistani peleistä/lisäreistä. Dishonored sekä varsinkin Prey myös muutenkin kuuluvat suosikkeihini, joten taidan suosiolla laittaa tämän ennakkotilaukseen. Mieluusti vielä jonain erikoisversiona, jos vain saavat jonkin sopivan ja hienon ilmoille.

Peruselementit vaikuttavat olevan kerätty sekä Dishonoredista, Preystä että Mooncrashista. Kyvyt, aseet & välineet, liikkuminen (Dishonored/Prey) sekä mekaniikka, jossa tarkoituskin pelata kenttää uudestaan ja uudestaan (Mooncrash). Vaikuttaa yleensäkin ottaen todella mielenkiintoiselta!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Blaxploitaatio vaikutteita?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Mielenkiintoinen idea, toivottavasti käytetään myös tarinan kerronnassa ja toivottavasti on yksinpeli (todennäköistä, mutta tuo konsepti jossa kaksi hahmoa jahtaa loputtomasti toisiaan voi teoriassa merkitä että pelaajia täytyy olla kaksi).

Nostoja