Dishonored salamurhaa kesällä pöytäroolipelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Dishonored salamurhaa kesällä pöytäroolipelinä

25.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Dishonored, Dishonored Roleplaying Game, Harvey Smith, Betehsda, Arkane Studios,

Bethesdan julkaisemista pelisarjoista myös Dishonored on saamassa oman pöytäroolipelisovituksensa. Vielä tämän vuoden kesän aikana myyntiin tekee tuloaan Dishonored Roleplaying Game, jonka takaa löytyy analogisia sovituksia myös The Elder Scrolls- ja Fallout-sarjoista sekä Conan Barbaarin ja Star Trekin kaltaisista viihdebrändeistä tehnyt Modiphius Entertainment.

Pöytäroolipelin ytimen muodostaa noin 300-sivuinen kirja, joka tarjoaa pohjustuksen niin Dishonoredin maailmaan, erilaisia potentiaalisia juonikoukkuja ja tarinankerronnallisia ohjeita kuin tietysti oppaan eri rooleilla pelaamiseen. Sarjalle perinteisten salamurhaajien ohella pelaamaan kun päästään myös esimerkiksi pelimaailman kaduilla räyhäävillä rähjäisillä rikollisilla, pelottomana tutkimusmatkailijana tai vaikkapa keksijänä.

Pelaaminen perustuu Modiphiusin peleissä laajalti käytössä olleeseen 2d20-järjestelmään virtaviivaistetussa kuosissa. Kirjajulkaisua tuetaan myös vielä erikoisnopilla, korteilla ja "muilla lisätarvikkeilla". Varsinaisen maailman hahmottamisessa on auttanut Dishonored-sarjan vanha luova vetäjä Harvey Smith.

Lähde: Modiphius Entertainment, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.