Disney löi viimeisen naulan Star Wars 1313:n arkkuun / Uutiset / pelaaja.fi

Disney löi viimeisen naulan Star Wars 1313:n arkkuun

20.01.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18

Star Wars 1313:n taru näyttäisi tulleen tiensä päähän. Kaukaisen galaksin oikeudet tätä nykyä omistava Disney on hylännyt Boba Fettin tähdittämän pelin tuotemerkin, mikä naulannee viimeisen naulan pelin arkkuun.

LucasArtsin kehittämän uuden sukupolven Tähtien sota -pelin tulevaisuus on näyttänyt jo pitkään epätoivoiselta Disneyn ostettua koko George Lucasin Lucasfilm-mediaimperiumin. Pian kauppojen jälkeen Disney lakkautti LucasArtsin ja lisensoi Star Wars -pelien kehityksen Electronic Artsille, joka työstää parhaillaan ainakin uutta Star Wars Battlefront -peliä.

Tähän asti Disney on väläytellyt mahdollisuutta, että Star Wars 1313:n kehitystä voitaisiin tarvittaessa jatkaa lisensoimalla jatkokehitys ulkopuoliselle taholle. Tuotemerkin hylkääminen kuitenkin viestii vahvasti, ettei kehitystä jatketa edes sarjan pelilisenssin hankkineen Electronic Artsin voimin.

Star Wars 1313 esiteltiin pelimaailmalle E3 2012 -messuilla, jossa se sai varsin lämpimän vastaanoton toimittajien ja pelaajien keskuudessa.

Lähde: GamesIndustry.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Disney, you bastards!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nyt oon hitoksen vihainen! Miksei Disney pidä peleistä. D:
Noh... Kunhan jatkaa loistavien leffojen tekemistä, niin olen iloinen.
Tästä pelistä olisi kyllä voinut todellakin tulla jotakin,

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Nnnnooooooooooooooooooo :O

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi en kauhean innokkaasti tätä ikinä odotellut.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Surullista, mutta toivokaamme että kaiken sen tulevan Episodi 7 -lisenssihutun lisäksi tulee sitten jotain missä päästäisi katsomaan tuota ihanaa Tähtien Sotien rosoista alamaailmaa.

Käyttäjän Darthsion kuva
Darthsion

Nyyhkytän nurkassa silitellen boba fett pehmo hahmoa. Toivottavasti Disney ei tuhoa muita toiveitani Star Warsin tulevaisuutta kohtaan.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Vittu. Tätä jaksoin jo hetken odottaa. No, ei väkisin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kerpele, ei sitten Visceral Games jatkanutkaan tätä projektia =(.....kyllä tuollainen Boba Fett/Bounty Hunter aiheinen peli olisi kelvannut enemmän kuin hyvin...ja silloin v.2012 pelistä näytetty materiaali näytti varsin hyvältä.

Käyttäjän itz a boy kuva
itz a boy

Eihän tässä ehdi suremaan, battlefront 3 is coming!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Onkohan vähän liioiteltuja tunnereaktioita tähän uutiseen? Ei pelistä oikeastaan tiedetty muuta, kuin että sen piti olla synkempi ja aikuisempi Star Wars-peli jossain Coruscantin alamaailmassa. Sen muutaman minuutin gameplay-videon (Mass Effect-räiskintää ja Assassin's Creed-kiipeilyä. Siis vautsi, lopultakin jotain uutta ja omaperäistä Star Wars universumissa...) lisäksi pelistä ei ole kuulunut pintapuolisen julkistuksen jälkeen mitään merkittävää, mikä viittaisi siihen, ettei kerrottavaa välttämättä ole ollut, tai se ei olisi ollut kovin mairittelevaa.

Lupaava konsepti, mutta ei kyllä ainakaan itselleni luonut vielä mitään odotuksia lopputuloksen suhteen. Todennäköisesti peli oli täysin alkutekijöissään, tai kasa paskaa Aliens: Colonial Marinesin hengessä, kun se Disneyn käsiin päätyi ja tämä mieluummin hautasi kikkareen, kuin lähti sitä kursimaan julkaisukuntoon.