District 9 -ohjaaja suuntaa pelinkehityksen pariin – tulossa "AAA-luokan" verkkoräiskintä EA-, Ubisoft- ja Crytek-veteraaneilta / Uutiset / pelaaja.fi

District 9 -ohjaaja suuntaa pelinkehityksen pariin – tulossa "AAA-luokan" verkkoräiskintä EA-, Ubisoft- ja Crytek-veteraaneilta

20.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
neill blomkamp, Gunzilla Games, Gunzilla, moninpeli, verkkopeli, räiskintä

District 9:n, Chappien ja Elysiumin kaltaisilla elokuvilla mainetta tehnyt ohjaajakäsikirjoittaja Neill Blomkamp on luomassa seuraavaksi videopeliä. Peliprojektin kehitys tapahtuu osana vuonna 2020 perustettua Gunzilla Gamesia, jonka riveissä Blomkampin olisi määrä vaikuttaa vastaisuudessa tittelillä visionäärijohtaja.

Niin Frankfurtissa, Kiovassa kuin Los Angelesissa toimisteitä pyörittävä Gunzilla on kuvaillut debyyttipeliään "AAA-tason" verkkoräiskinnäksi. Jo ennestään peliä on työstetty 25 miljoonan dollarin rahoituksen ja EA:n, Ubisoftin sekä Crytekin kaltaisissa suuryhtiöissä kokemusta kartuttaneiden kehittäjien voimin. Juuri muuta uutukaisesta ei vielä tiedetä, joskin IGN:lle annetussa haastattelussa Blomkamp kovasti vihjailee näkevänsä parhaillaan lähitulevaisuuteen sijoittuvan scifin mielenkiintoisena.

Välttämättä mitenkään väliaikasena Blomkamp ei myöskään koe uusinta hankettaan.

– Peleistä on tulossa sitä mitä elokuvat olivat 1900-luvulla. Niistä tulee dominoiva osa kulttuurillista viihdetta ja haluan olla osa sitä. Historiani erikositehoisteiden kanssa ja kiinnostukseni 3D-grafiikkaa kohtaan tarkoittaa, että olen halunnut kodin pelien luomisen parissa jo pidemmän aikaa. Jos pelistä tulee menestys ja kaikki menee hyvin, vaikutan Gunzillalla vielä pitkän aikaa, Blomkamp kuvailee.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja