The Division 2 -pelaajat saavat hyvityksiä teknisistä ongelmista – käy lunastamassa omasi, kun vielä ehdit / Uutiset / pelaaja.fi

The Division 2 -pelaajat saavat hyvityksiä teknisistä ongelmista – käy lunastamassa omasi, kun vielä ehdit

17.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Ubisoft tarjoaa pelaajille hyvityksiä Tom Clancy's The Division 2:n teknisten ongelmien vuoksi.

The Division 2:n kehitystiimi kohtasi äskettäin harvinaisen syväluotaavia teknisiä ongelmia. Pelin päivitystöiden yhteydessä onnistuttiin nimittäin rikkomaan koko pelin rakennusprosessi, minkä vuoksi studio ei voinut julkaista uusia päivityksiä pelin asiakassovellukseen tai palvelimille. Ongelmien vuoksi Ubisoft joutui viivästyttämään The Division 2:n 11. kauden alkamista, mutta samalla se ei pystynyt jatkamaan 10. kauden sisällön saatavuutta pelaajille.

Studio lupaili aikaisemmin hyvityksiä The Division 2 -pelaajille ongelmien vuoksi, ja nyt hyvitykset ovat saatavilla. Tänään saataville tullut pelin sisäinen hyvityspaketti sisältää ison liudan materiaaleja, joiden avulla The Division 2 -pelaajat voivat kehittää hahmonsa varustusta tulevia koitoksia varten.

Hyvityspaketti on kuitenkin pelaajien saatavilla vain rajoitetun ajan. Pelaajat voivat käydä lunastamassa pakettinsa 27. helmikuuta asti kirjautumalla sisään The Division 2:een.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.