The Division 2:n esittely jatkui uusin trailerein – raid-tehtäviä ja muuta uutta vahvistettu mukaan / Uutiset / pelaaja.fi

The Division 2:n esittely jatkui uusin trailerein – raid-tehtäviä ja muuta uutta vahvistettu mukaan

12.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Tom Clancy's The Division 2:sta on ilmestynyt toljotettavaksi kaksi kappaletta uusia trailereita. Näistä toisella fiilistellään tyylitellyn pelikuvan voimin, kun toisella voi ottaa sinemaattisemman lähestymistavan kaatuneeseen Washington D.C:hen.

Muutamia uusia yksityiskohtia on The Division 2:sta samalla paljastunut. Ubisoft kertoo jatko-osan loppusisällön saaneen tällä kertaa vahvemmin huomiota kehityksen yhteydessä, minkä pitäisi tarkoittaa luonnolisempaa siirtymää pelin kampanjan ja sitä seuraavien tavoitteiden välillä. Hahmonkehitys on sekin laajentunut niin, että tasokaton saavuttaessa avattavaksi saadaan yhtälailla kehitettävissä olevia erikoistumisia, jotka tuovat mukanaan uusia kyky- ja varustepalkintoja.

Hiotun Dark Zone -idean ohella aktiiviset The Division 2 -pelaajat voivat alkaa valmistautua myös raid-tehtävien tekoon. Näiden kerrotaan tukevan kahdeksaa pelaaja ja laittavan testiin niin pelaajien räiskintä- kuin yhteistyökyvyt.

Lisäsisältösuunnitelmia Ubisoftilla on toki myös. Tulossa on tietysti maksullista sisältöä, mutta yhtälailla odottaa sopii ainakin vuoden edestä tarjottavia päivityksiä, jotka tuovat mukanaan niin lisää tehtäviä, alueita kuin pelitiloja.

The Division 2 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 15. maaliskuuta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja